• şiddetli geçimsizlik serisinin catchphrase i olan söz.
    https://www.instagram.com/napiyoruzbizki/
    (bkz: base42)

    ekleme: bir ton kişi sağ olsun gelmiş ve mevcut bu girimi eleştirmiş.
    öncelikle bunu reklam amaçlı yapmadım, şiddetli geçimsizlik başlığı üzerinden bakınız verince boş geldiğini fark ettiğim için başlığı açmak ufak esprili olur diye açtım.
    formatın içine ettiğim için laf edildi fakat bu söz doğrudan bu şekilde kullanılıyor. slaş ya da daha düzgün bir şeklini kullanmak istemedim çünkü esprisi kaçar gibi geldi.
    ayrıca formatın içine ettim diye yazan şahıslar sağolsun sadece bakınız lar ve tanımsız giriler girerek bunu yazdılar. zaten sözlüğün formatını bu şekilde şeyleri* , geçtiğimiz 3 5 sene içinde kabul ettirdiğiniz zaman içine ettiniz. eğer bunlar kabul ettirilmedi ise göz yuman herkese yazıklar olsun.
    kutsal bilgi kaynağı bu diye laf edenler, benim gözümde kutsal bilgi kaynağında her şekilde her başlık açılmalı. henüz açılmamış ekşi sözlük başlığı henüz düşünülmemiş demektir. çünkü o kutsal, her şeye ve herkese kadim olan.
    son olarak base42 ekibi ile bir bağlantım yok. soran 1 - 2 arkadaş oldu. sıradan bir izleyiciyim ve izlediğim şiddetli geçimsizlik üzerine giri girmek istedim ki istediği konuda giri girmek her yazarın hakkıdır.

    ek: açtığım başlık instagram/napiyoruzbizki idi. kullanılan söz böyle olduğu için, bu şekilde bir başlık açmıştım. taşındığı zaman instagram sılaş napiyoruzbizki ye taşınmalı idi. yönetim kuralları keşke benden bile önce olan, 2012 öncesi yıllar, kurallara getirse de bu yapılanı kabul edebilsem.
  • boğaç, allah sabır versin kardeşim.*
  • kutsal bilgi kaynağından, kutsal teşhir kaynağına kayan, uzun ince bir yol.
  • (bkz: kezban)
  • açmayın beyler samwell tarly ile hanımı.
  • şu ergen dombilileri de ünlü ettiniz ya başımıza. yaşayışa bak, tiplere bak... iticilikte zirveye yaklaşmışlar.
  • su gibi bir kız(!), pekmez gibi bir çocuk, bunların kimse kusura bakmasın leş ilişki halleri, ergenlik kokan fotoğraflar, ortalamanın biraz altında iq ve kuvvetle muhtemel ortalamanın hayli altında eq ya sahip iki kişi ve birisi sözlük yazarı. umarım diğeri değildir. twitter halt yemeleri de varmış ki gram şaşırmam..
    ezcümle, vah halimize.
  • şiddetli geçimsizlik serisinden 1-2 video izleyen herkesin anlayabileceği üzere, sahip oldukları mizah anlayışı ve kurdukları konsept gereği ne yaptıklarını anlamayanlarca aşırı derecede gereksiz eleştiri yağmuruna tutulmuş normal bir sıradan insan kişisidir. açıkcası fotoğrafları falan eleştirenler çok komigime gidiyor ya abi hiç mi ironi vs bilmiyorsunuz? ayrıca bu öfkeyi de anlamıyorum izlemek istemiyorsanız, komik gelmiyorsa "dombilileri" izlemezsiniz. şahsen ben kahvaltıda açıyorum bi bölüm gayet de güzel gidiyor. ece allah sabır versin kardeşim.
  • dünyanın en samimi ilişkisini yaşıyorlar net. beni evlatlık almak isterlerse her zaman burdayım. sizinle bi yerde tanısmamız lazım, asırı fan oldum sanırım ece hanım kendinize iyi bakın.
hesabın var mı? giriş yap