• pu$kin'in e$idir.. evlenme teklifini uzunca bir süre ertelemi$ fakat daha sonra kabul etmi$tir.. çok güzel bir kız olduğu rivayet edilir.. edebiyatla pek alakası yoktur aksine bugün ya$asaydı tikky tayfasından olurdu kesin diyebileceğimiz tarzda bir insandır.. pu$kin güzelliğine vurulmu$tur herhalde..
  • 1989 doğumlu, hal-i hazırda dinamo moskova takımında arz-ı endam eyleyen, güzeller güzeli, uğruna gazino kapatır gibi spor salonu kapatılası rus voleybolcu.

    araştırmalarım sırasında* aynı isimde, 1881-1962 yılları arasında yaşamış, büyük halasının aleksandr sergeyeviç puşkin'in karısı olduğunu öğrendiğim bir ressama da rastladım. bu gereksiz yan bilgiyi de bu başlığa eklemek istedim.**
  • rus kadın milli voleybol takımının smaçörlerinden biri. 89 doğumlu olmasına rağmen çok etkili bir oyuncudur. dinamo moskova takımında oynamaktadır. ayrıca çok güzel bi hatundur..

    edit - evlendikten sonra ismi artık natalya obmochaeva olmuş.
  • 1.96'lık boyunun da etkisiyle oldukça güçlü bir hücum silahıdır. ve evet; güzeldir.
  • puşkin'le evelenerek dubrovski olmuş, o da yetmemiş devam eden süreçte puşkin'in ölmesine sebep olmuştur. george charles d'anthes isimli bir vatandaş gonçarova'ya kur yapmaya başlayınca "topluma o kadar edebi eser kazandırıyoruz millet karımıza sarkıyor ulan" diyen puşkin d'anthès'i düelloya davet eder ve düelloda karnından vurularak iki gün hayat mücadelesi verdikten sonra hakkın rahmetine kavuşur.

    gonçarova'nın çok güzel bir insan evladı olduğu söylenmekte. madem bu kadar güzel ve kapışılan bir kadın, ben gogol'un yerinde olsam, yakın arkadaşı olan puşkin'e, "sen dışarı çıkıp yeni havuzdamki balıklara bak" diyerek gonçarova'ya yatak odasında edebi koleksiyonumu gösterirdim. zira gogol meczüp bir şahsiyet, kimse sen benim karımı nasıl şeyyaparsın diye soramazdı, gonçarova da en azından yabancıya gitmemiş olurdu. olan puşkin'e oldu, d'anthès meydanın ortasında rus edebiyatını göbeğinden vurdu, gogol bu olayla uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen saçma sapan yazılarıyla yolunu buldu.
  • ankara'daki olimpiyat elemeleri için güvenliğinden endişe duyduğunu belirten raket elli güçlü ve başarılı aslen ukraynalı rus voleybolcu.ben varken sana kimse bi şey yapamaz ayrıca gelmesen de çok farketmez yani işimize gelir canıms swh*
  • fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde dinamo moskova'ya karşı oynayacağı maçta nihayet bugün canlı canlı izleyebilcem kendisini.kaç senedir bu anı bekliyorum lan huhhhuu
  • bu akşamki fivb world grand prix 2016 rusya-türkiye maçında milli takıma epey sıkıntı çıkarmıştır. bir de kişisel not verelim gene voleybolcu olan eşi aleksey obmochaev'den 2016 başında boşanmıştır. bizden geçti lakin niyeti olan varsa güzel kız valla.
  • rayism diye bir akıma kapılıp harika resimler yapmış ressam
  • twitter'da puşkin'in bu kevaşe yüzünden öldüğünü görünce wiki sayfasına bir bakayım dedim. kadın kocasının ölümünden 7 yıl sonra gitmiş bir tümgeneral ile evlenmiş. şunun için vuruşup ölmeye değer miydi be puşkin. ironi ise şurada kadın evlenmeye pek yanaşmamış zaten adama da gün yüzü göstermediği belli oluyor ama wiki sayfasından tanınma sebebi puşkin'in eşi olarak geçiyor.
hesabın var mı? giriş yap