• buradan fragmanını izleyebileceğiz belgesel. pazar günü tüm dünya ile aynı anda yayınlanacakmış. her yerde reklamları dönüyor. fragmanında (bkz: elon musk) beyciğimde gözüküyor. spacex 'in tanıtımınında bayağı döneceğinizi göreceğiz her halde. (bkz: neil degrasse tyson) cosmosdan sonra pek görememiştik. müziği konusunda araştırma yapmadım fakat (bkz: hans zimmer) kokuyor gibi. belki bana öyle gelmiştir.

    fragmandan anladığım kadarıyla sinema ayarında bir belgesel ile karşılaşacağız.
  • online izleme linki verenin büyük sevap işleyeceği national geographic yapımı belgesel-dizidir.
  • saat 20:00 de ilk bölümü başlayacak belgeseldir

    ve an itibari ile daedalus ekibi mars'a indi!
  • ilk bölümü bitti. gerçekten adamlar emek harcamışlar. yani sanırım 50 dk falan sürdü hiç reklam göremedim. spacex ve elon musk fazlasıyla işlenmiş. benim hoşuma gitti.
  • çok kısa sürdü sanki. biriktirip mi izlesek ne yapsak bilemedim.

    --- spoiler ---

    düşüp iç kanama geçiren arkadaş gidici gibi. bakalım, ileri bölümlerde doktor onu tedavi edebilecek mi?
    --- spoiler ---
  • sözlüğün "popüler" sekmesinde göremediğim belgesel.*

    daha doğrusu dizimsi belgesel, ya da belgeselimsi dizi gibi olmuş. her yerde bu kadar reklamı döndüğüne göre iddialı bir yapım olacağını tahmin ediyordum ve evet, son derece başarılı. her kesimin katkısı var belgeselde.

    başarılı olmasının sebebi belgeselin misyonunda yatıyor bence. bana kalırsa toplumlara mars projesini tanıtmak, sevdirmek, kanıksatmak ve ona alıştırmak gayesini güdüyor (sanırım). ancak göz açıp kapayıncaya kadar da bitti, şimdi bir hafta bekle bekleyebilirsen.*
  • bende çok kısa sürdüğünü düşündüm sonra saate baktığımda normal diziler kadar sürdüğünü gördüm.
  • biraz baktım çok beğenemedim, zaten dizi halinde olacak tekrarı çok olur gündüz kuşağında denk gelinir muhtemelen ya da online.dediğim gibi çok beğenemedim ya da modumla ilgili başka zaman tekrar denerim ama ilk izlenimim çok iyi olmadığına dair.tanıtımı çok döndü beklentiyi yükselttiler,dizi kıvamında olması bozdu modu belki.
  • başrolünde ben cotton'ın oynadığı, 2033'de kurgulanan bir mars görevi hakkında bir dizi ile günümüzde yapılan çalışmalar ve bilgileri dönüşümlü gösteren bir belgesel karışımı national geographic belgeselidir.

    bu belgeseli izleyemeyenler ya da doyamayanlar için daha önce 2007 yılında 2 bölümlük dizi-belgesel tadında yapılmış olan race to mars'ı (mars yarışı başlıyor) türkçe seslendirme ile 4 kısım halinde izleyebilirsiniz. race to mars'ın ilk bölümünü izlemek için...

    (bkz: race to mars)

    ben cotton, stargate atlantis dizisinde dr. kavanagh ve battlestar galactica blood & chrome'da coker fasjovik rolünden hatırlanabilir.
  • hiç reklam içermeyen değil direk spacex reklamı olan şey
hesabın var mı? giriş yap