• istanbul merkezli bir türk markasıymış.

    bir süredir omega 3 ve multivitamin for men adlı ürünlerini kullanıyorum.

    değerleri, fiyatına göre gayet tatminkar. memnunum ve devam etmeyi düşünüyorum.

    web siteleri de hoşuma gitti.
    http://www.naturessupreme.com/
  • evet, türkiye’de de iyi kaliteli ürünler demek ki yapılabiliyormuş! bunu öğrendik.

    avrupa ve amerika bu tarz ürünlerde şeffaflığa doğru giderken, biz neden böyle ürünlere kavuşamıyoruz? devamlı çer çöp, veya evlat acısı gibi solgar fiyatları...

    istinye park’ta supplementler.com mağazasında nature’s supreme markasını gördüm.

    ilk düşüncem, kesin yine kaliteli ama pahalı bir vitamin markası. ambalajından, ve üzerindeki hammadde logolarından belli diyordum ki.. adamlar en kaliteli hammaddeleri ve teknolojileri kullanmışlar, fiyat ise solgar’dan düşük.. ben şok!

    aldım omega 3'ü denedim. sağlıklı yaşamaya ve beslenmeye dikkat eden biri olarak probiyotik, vitamin ve balık yağı düzenli tüketirim. pharmaton, solgar kalmadı, dolabımın artık hepsi nature’s supreme oldu :)

    hem etkisi daha iyi, hem kafam daha rahat, hem de param cebimde. allah razı olsun, sonuna kadar helal olsun!

    yeni ürünleri de çıkacakmış... onları kullananlar yorumlarını iletirse efsane olur.
  • çok kaliteli bir müşteri hizmetlerine sahip firma. bütün soruları eksiksiz, hızlı ve güzel türkçe ile cevaplıyorlar. ayrıca ürünlerine dair bütün bilgiler (ham maddenin orijni, test sonuçları vb.) şeffaf bir şekilde web sitelerinde yer alıyor. keşke böyle kaliteli, profesyonel çalışan yerli firmaların sayısı artsa, her sektörde bulunsa.

    tek eleştirim ürün fiyatlarının kaliteli yabancı firmalarla hemen hemen aynı olması. umarım piyasaya yeni giren bir firma olarak biraz daha indirimli ve kampanyalı ürün satarlar.
  • vitaminler.com, suplementler.com'un bir markası büyük olasılıkla 444 lu numaraları aynı ayrıca bunların bir satıcısı balık yağında bizim markamızı tercih edebilirsiniz demişti bu markayı gösterip, ayrıca ne alacam derseniz diyin buna yönlendirmeye çalışıyorlar yeditepe onaylı filan diyip ikna etmeye çalışıyorlar sanki bana mit, oxford bayıyor bazen. omega 3 balık yağını trigliserid formda olduğu için alıp kullandım. ham madde menşei yabancı ancak nerede kapsulluyorlar merak ediyorum açıkçası kendi yerleri mi var yoksa bir ilaç firmasından mı yardım alıyorlar. fiyatlar konusuna gelirsek gayet yüksek ham maddeyi dışardan alıp türkiye'de üretmenin avantajları olmalı ve bu fiyata yansımalı ki ben tercih edeyim bunu olmayacaksa 3,4 tl fazla verir ocean alırım neden ifos onaylı neden balık jelatinli.
  • kaliteli ve güzel ambalajlı bir türk vitamin markası, b complex ürününü kullandım baya memnunum, en son curcumin diye bir ürün çıkardılar içinde zerdeçal olan, içeriği çok sağlam, onu da denemeyi düşünüyorum, bu tarz türk markaları görünce gözlerim yaşarıyo, bi de indirim yakalayınca oooff.
  • balık yağını ve erkekler için olan multi vitamini kullandım hiçde memnun kalmadım.
    verdiğiniz paraya göre şişesinde çok dandik. ucuz plastik bir görünüşü var.
    (bkz: #74016333)
  • pharmaton aldığımda yanında dört kapsül hediye vermişlerdi for men olanından. benim cidden çok hoşuma gitti. pharmatonla oranlarsak çok daha hızlı etki gösterdiğini söyleyebilirim en azından bende öyle oldu. hadi bakalım.
  • güzel haber belli başlı migros ve macrocenter mağazalarında da ürünleri bulunabilmektedir.
  • vitaminler.com dan aldım. probiyotik 5b 60 kapsül olan şişeden sipariş ettim 1 günde geldi. kapıda ödemeli aldım. buraya kadar çok güzel. ama probiyotiği alınca gece hiç uyuyamadım. neden bilmiyorum. bomboş yattım durdum. sabah da 444 lü numarayı arayıp böyle böyle oldu uyuyamadım. başka ilaç da almıyorum diyip iade etmek istedim ama kullandığınız için aide edemezsiniz dediler. e kullanmadan da nasıl anlayacaktım böyle yapacağını.
    edit: 2 gün sonra sabah erken saatte aldım probiyotik hapı. böyle yapınca gece uyuyabildim herhangi bir sorun olmadan.
  • sıkı diyet yaptığım için vitamin takviyesi yapmanın uygun olacağını düşünüp multivitamin for men aldım. şişesi kapağı 'kalitenin zirvesi benim' demiyor ama sonuçta önemli olan içerik. ne ararsan var. şişe içindeki koku pek iyi değil ama beni yakaladılar. ilerleyen zamanlarda editlerim etkisini.
hesabın var mı? giriş yap