• counter-strike 1.6 alanında 2010 yılında world cyber games şampiyonu olan başarılı clan. clanın ismi latince olup; "na(a)tus vinkere" şeklinde okunur, anlamının ingilizce karşılığı; "born to win'dir.

    güncel kadrosu şu şekildedir;

    ioann 'edward' sukhariev
    daniil 'zeus' teslenko
    sergey 'starix' ischuk
    arseniy 'ceh9' trynozhenko
    yegor 'markeloff' markelov
  • bu yılki dota 2 the internationals turnuvası finalinde hangi akla hizmet dendi gibi oyuncuya dragon knight gibi görece etkisiz bir hero verdiklerini -hem de 2 oyun- anlamadığım takım. çinliler puppey'nin oynayabildiği bütün nc kasan heroları banladıkları için puppey bir bok yiyememiştir afedersin.

    ha dota'nın en heyecan verici takımıdır o ayrı.
  • dota 2 ti finalinde yaptıkları saçma seçimler efsane olmalarına engel olmuştur. halen avrupa'nın en iyi takımıdır. kaybettikleri takım ise ig yani invictus gaming'dir. iyi direndiler ama olmadı. önümüzdeki maçlara bakacağız artık na'vi.
  • (bkz: opa dendi)
    (bkz: opa na'vi)
  • the defense turnuvasının 3. sezon maçlarında özellikle dikkat ediyorum en çok bu takımın maçları takip ediliyor. halbuki turnuvada oyun olarak çok daha fazla etkili oynayan ve görsel şölen sunan takımlar mevcut. aslında eski güçlerinde de değiller gibi veya eskisi gibi önemsemiyorlar diyeceğim ama o da değil. belki de diğer takımlar dota 2 konusunda kendilerini fazlasıyla geliştirdiler. kötü başladıkları ve hayal kırıklığı yaşattıkları grup maçlarında sonradan çıkışa geçtiler ve durumu toparladılar ama şuanda avrupa'nın en iyi takımı oldukları bence tartışma konusu.
  • the defense playoff'larında 3dmax'e karşı efsane bir oyun çıkarmalarına rağmen yenilip losers' bracket'e düştüler.
  • ing. born for victory
  • the international 3'de kendilerinden çok şey bekliyorum. en azından büyük final. futbolda galatasaray ne ise dota 2'de de bu adamlar benim için o. ayrıca bir kıyak yapayım, oyunclarının twitter adreslerini ekleyeyim.

    https://twitter.com/clementinator

    https://twitter.com/dendiboss

    https://twitter.com/navixboct

    https://twitter.com/funn1kdota

    https://twitter.com/navikuroky
  • az önce the defense season 4 grand final 3. maçında kaipi'ye karşı, alchemist, veno, mirana, zeus ve ursa alarak çıktılar. inanılmaz eğlenceli bir oyun sonunda 24 dakika da kazandılar oyunu. tobiwan'ın yorumlamasıyla iyice komik hale geldi oyun. şu an 2-1 öndeler. 4. maç birazdan başlayacak.
  • the international 3'ün daha önceki iki turnuvada olduğu gibi yine en büyük favorilerinden birisi olan dota 2 takımı. geçtiğimiz yıl yapılan turnuvadan farklı olarak bu yıl kadrosunda iki farklı oyuncu ile turnuvaya katılacak olan na'vi, eski kadrosuna göre takım oyunu olarak daha etkisiz bir görünüm sergilemesine rağmen oyuncularının bireysel yetenekleri ilk üç içerisinde olması beklenmektedir.

    son bir yıldaki turnuvalarda olduğu gibi, eğer grup maçlarını önemsemezlerse dota 2 bahisçilerin bol miktarda rare kaybettireceklerdir.
hesabın var mı? giriş yap