• beşiktaşta bulunan ve çankaya ailesinin sahip olduğu (ömer çankaya baba, ozan ve özgür çankaya çocukları) kışın en güzel sıcak çikolatayı, yazın en güzel limonatayı içebileceğiniz 15 aralık 2003 yılında kurulan kafe. müdavimlerinden beni her hafta beni görebileceğiniz mekan =) sloganımız; müşteri yoktur sadece dostlarımız vardır ;)
  • 2011 yılında da busar ekibine özel indirimlerinin devam etmesini istediğimiz , beşiktaşta bulunan, üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan nargile cafe.
  • bir ara bir grup arkadaşımın sürekli gittiği oyun (tavla, monopoli, tabu vs.) da oynanabilen mekan. nargile sevmeyen şahsım için alkol satmaması sebebiyle genellikle insanları ikna edip 2 yanındaki taş kafeye oturturdum. çok ısınamadığım bu nargile kafe hakkında aklımda kalan garip bir olay ise şöyledir.

    günlerden cumadır 4-5 kişilik arkadaş grubu ile oturup muhabbet edilmeye çalışılmaktadır. ama oldukça yüksek sesli müzik yüzünden zorlanılmaktadır.
    sahibi olan abiye :
    abi biraz müziğin sesini kısabilir miyiz?
    diye sorduğumuzda aldığımız cevap şuydu.

    - olmaz bugün cuma 12 ye kadar müzik yayını var.
  • yeni yüzü ve yeni dekorasyonuyla birlikte alkol satışının da olduğu ama hala aynı sıcak ortamın korunduğu beşiktaş' ın gözde kafelerinden biri.
  • üniversite öğrencisimisin ?
    aileni mi özledin ?
    bu aralar canın cok mu sıkılıyor ?
    çok mu mutlusun ?
    kendi her an mutlu hissedebileceğin bir oratam ve sahiplerine* selam olsun çok sevecen insanlardır.
    ayrıca ömer abi ye sakın amca diye hitaap etmeyin kendileri gayet enerjik ve delikanlıdır kızmasın sonra size.
  • beşiktaş'ın en suratsız insanı tarafından işletilen mekan. adı da ömer imiş ögrendiğim kadarı ile.

    adam 1 kere bile gülmez, kenarda oturur müşterileri gözlemler. gereksiz göz göze gelmeler olur, rahatsız olursun ister istemez.

    mekana oturmus arkadaslar dolayısı ile 4 yıldır sayısız kez müşterisi oldum buranın ancak asla ben var iken herhangi bir arkadaş grubumun bu mekana girmesine izin vermedim, vermem de.

    hele ki en son olaydan sonra oturan arkadasımı dahi kaldıracağım. şöyle ki;

    önceki hafta burada oturan arkadasımın yanına geçtim tez çalışması için. söyledim 1 nargile fosur fosur 2-3 saat yiyip içtim kalktım gittim. hatta adam arkamdan sırtımı okşadı, bahçede yer olmasa bana söyle içerde 10 dk konuğum ol dışarda 1 masa ayarlarım sana dedi. aradan tam 1 hafta geçti yine bi salı günü,yine arkadas burada oturuyor, yine sike sike gittim. neyse arkadaş erken kalktı, ben de nargile söylemedim bu sefer, rahatsızdım hafif. meğer her şey nargileye kadarmış. nargile söylemeyince bu ömer amca denilen işletmeci geldi yanıma, "sizi içerideki masalara alayım siz sigara içmiyorsunuz" dedi.

    oha amına koyim ya. baharın göbeğinde, açık havada oturabilmek için sigara mı içmem lazım ? sigara nargile içmeden bahçe kısmında oturulmuyor mu ?

    uzun lafın kısası, bu ömer denen dayı müşteriye tok biri. öyle müşteri olsun para kazanayımcı değil. beğenmezse müşterisini siktir git bile diyebilecek kapasiteye sahip. zaten suratsız duruşu da bunu destekliyor gün boyu.

    neyse işte öyleyken öyle, daha da gelmem bu mekana.
  • öğrenciyken arkadaşlarla ara sıra takıldığımız, sonra en yakın dostlarımdan birisiyle birlikte yeniden keşfettiğimiz, yaklaşık bir yıl boyunca dans çıkışı neredeyse her akşam mekan kapanana kadar muhabbet ettiğimiz, mekan sahipleriyle kanka olduğumuz sıcacık ortam. ozan abinin köpeği hunter bir arama kurtarma köpeği olup alelade bir köpek değildir, van depreminde birkaç insanı kurtarmışlığı vardır. bu yönüyle insanlığa pek çok insandan daha fazla yarar sağlamış bir arkadaştır kendisi. tek eksikleri kış aylarında ısıtma sorununu yıllardır bir türlü çözememiş olmalarıdır. yazları ise uzun uzun oturup muhabbetin dibine vurmanın tadı başkadır burada. birkaç lira fazla kazanıp bir daha gelmeyecek bir müşteriyle muhatap olmaktansa dost kazanmak çankaya ailesinin önemsediği bir tavırdır. severiz kendilerini..
  • nargile ve içkileri gayet güzel olan mekan. mekanın içindeki torik ve hunter isimli köpek ise mekanın rengi desek az söylemeyiz.

    ayrıca ahtapot ziya abi adam gibi adamdır.
  • beşiktaş'ta bira ve nargile içebileceğiniz ender yerlerden. maç yayını da oldu mu yandaki işletmelerden oh daha ne olsun.
hesabın var mı? giriş yap