• zamaninda hulya avsar show'a cikan nazan oncel'in hulya avsar'a gazetecilerin ortasinda "yalaka" demesiyle baslamis kapismadir. "sekerim, siz de boylesiniz, hayatinizi yalakalikla kazaniyorsunuz" gibisinden bir cumleyle acilmis, bir muddet kapanmak bilmemisti. hulya avsar "bana resmen yalaka dedi ya" diye bir iki mizmizlanmis, ardindan susmustu.

    avsar kizi sonralari bu gercegi hazmetti ve oncel'i sovuna bir kere daha cagirdi, gule oynaya soylestiler.
  • 90 ların sonları.....olay olan show bitiminde ikili kameralar karşısına geçip tekrar kapışmıştı. ikili önce tatlı sert bir münakaşaya girmiş ardından nazan öncel "sen de programın da yalak, hadi eyvallah ! " diye cevap verip elleri havada saçını savura savura ortamdan kaçarcasına ayrılmıştı. hülya avşarın suratında yarım bir gülümseme ile kalakalması hala gözümün önünden gitmez.
  • hülya avşar, nazan öncel'e kız kardeşinin kocasıyla evlendigi için "utanmadınız mı, nasıl evlendiniz?" gibisinden abuk bir soru sorar, nazan öncel de "sen tüm türkiyenin önünde elin memende masturbasyon yaparken utanmadın mı? ben niye utanayım" gibisinden bir laf sokar, ki bu da sevdigim bir kapışmasıdır.
hesabın var mı? giriş yap