• benzer bir repliği zamanında ben kullanmıştım. artık sbs mi oks mi lgs mi her ne haltsa ona girip geldikten sonra arkadaşı kısa short**uyla bakkala giderken gördüğümde şöyle bir diyalog geçmişti:

    - uğurcum, tünaydın*.
    + naber abi?
    - nolsun, sınavdan işte.
    + sınav mı?
    - ya sınav, şu malum olan. kaçırdın herhalde.
    + hassiktir ya. yandı 7,5 lira.
    - ?#!1
  • türk insanının salt eğlence için çekilmiş bir videoyu değerlendirme kriterlerini görmemizi sağlayan, gayet başarılı video. *

    çocuklar uğraşmış bir şey yapmışlar. o iki dakikalık video için kim bilir ne kadar uğraşmışlar. burada ise sözlüğün elit yazarları hemen atlamış. neymiş, video fakemiş. nazif mongolmuş. get a life'mış. süper zekasıyla kurmaca olduğunu anlar anlamaz kapatmışmış. süpersiniz ha hepiniz.
  • gerçek gibi görünen, ibret verici videodur. muhtemelen öss'ye giren herkesin kabusuna girmiş bir olaydır. neyse ki her kabus uyanınca mutlu sona erer.
  • kurmaca ya da degıl gulmekten altıma sıcırttı nazif. haber bultenlerıne , beyaz showa falan meze olmasa bari.
  • çürütmek isteyenlere gelsin; evet öğrenci evi gibi gözüküyor ve nazif'in basın açıklaması sırıtmış. niye böyle davranmış olabilirler? ben ilk izlediğimde kurmaca olarak değil zaten üniversitede okuyan ve tabiri caizse taşağına öss'ye girecek olan bir öğrencinin ev arkadaşı tarafından uyandırılması gibi algıladım.

    (bkz: #18781786)

    ben de farklı bir şey yapmadım ama kriter kriteri söküyor arkadaş.
  • kurmaca olup olmamasının nasıl bir önemi var acaba diye düşüncelere gark eden video. çocuk* istese demeç verir gibi konuşmaz gayette güzel yedirirdi.

    (bkz: boğaziçi'nde herhangi bir bölüm)
  • acaba nazif öss'yi kazandımı sorusunu doğurmuştur. (bkz: meraktan çatlamak)
  • nazif'in akşam akşam beni gülme krizine soktuğu videodur. kurmaca olsada olmasada adamın tepkiler çok iyi.
  • demeç verir gibi konuşunca insan "aaa fake lan bu" demesine yol açabilen bir video. ama bakınca aslında çocuğun öss'den çok beklentisi olmadığı için daha sonradan geyiğe vurduğunu falan düşündürtüyor. açık öğretim falan okumak istiyordur belki çocuk. zaten çok beklentisi olan biri saatini falan kurmadan, öyle birisine "uyandır beni" demeyle geçiştirmez sınavı.

    güldüm ayrıca. ilk tepkileri ve arkadaşının sınava geç kalışını tekrar hatırlatması üzerine verdiği tepkiler gayet komikti bence.
  • ömrümde gördüğüm en iyi eşek şakası. hele kurbanın saatini ileri almak gibi bir "piçliği" yapmak şeytanın aklına bile gelmez.
hesabın var mı? giriş yap