• tır şoförlüğü yapan bir genc. kendi alaninda türkiye'de bir ilk olan ve zevkle izlenebilecek kâh eglenceli, kâh bilgilendirici videolari ve vloglari su adresten izlenebilir.

    not: yaninda yine beraber yol yaptigi bülent tır şoförü kaliplarina daha bir cok uyuyor ama olsun :)
  • 26 yaşında samsunlu tır şöförü kardeşimiz, youtube' da hatırı sayılır bi takipçisi var,videolarıda gayet iyi keyifli ve bilgilendirici, ortalarda starım sanatçıyım diye gezinen yavşaklara kapak olsun, işte emekçi star nazım zeki uysal, buradan selam olsun kendisine.
  • yeni youtube kanalına linkten ulaşılabilir takipçisiyiz
    https://www.youtube.com/…l/uca1ohv9mqrdmjvinu2y7u5g
  • hayallerime sürüyorum.

    o nasıl güzel bir slogandır öyle. youtube'da şans eseri keşfettiğim harika bir tırcı kardeşimiz. daha yaşı 26 ve tüm o zihinlerdeki ''tırcı'' tiplemesinden çok farklı. çok güzel türkçe konuşuyor ve videolarında prodüksiyon bile yapıyor. ets-2 oynayan her gencin hayalini gerçeğe dönüştürmüş bir kardeşimiz. son olarak ets-2'de kendi tırırnı birebir yansıtan modda piyasaya sürülmüş.

    her daim hayallerine sürmen dileğiyle.
  • güzel muhabbeti olan, videoları keyifle izlenen genç tır şoförü. ets aşkımı depreştirdi sağolsun.
    yolu açık olsun..
  • euro truck oynarken nasil hissediyorsam bu adamin da vloglarini izlerken o sekilde hissediyorum. tum turkiyeyi geziyor yollari gosteriyor muhabbet ediyor. oturup 1 saat yollari ve bu adami izliyorum.

    edit: her seyi anliyorum da 30 yasindaki adamin her gordugu insana 10 saniyede bi “kanka kanki kanki” demesini bi turlu anlamiyorum. lisedeyken biz de diyorduk da buyuduk hani? olgun bi adam da aslinda ama ilginc gercekten.

    onun disinda yeni aldigi f-max icin ford baya para vermis anlasilan. cunku hic objektif yorum yapmiyor.
  • bağımlılık yapacağını anladığım için 10.sn de kapattığım kanalın sahibi.
  • an itibari ile 100 bin abone olup severek izlediğim kanal
  • haftada attigi tek video kesmiyor... nasi bir bagimlilik olduysa,2016 ekim ayindan beri daha ilk zamanlarindan beri takip ediyorum. onun yuzunden tir, tircilik fln hersey merak saldim... su halimle tir ehliyetine giresim geliyor. ne guzel diyorum kafan raahat yaptigin is belli mali al gotur indir ve sonra yine aynisi.patron,mudur dirdiri yok ve devamli yoldasin degisik yerler goruyorsun.alsam su ehliyeti bulgaristan bas isvec ingiltereye kadar git.... universite okumasaydim kesin heralde bu gazla tir ehliyetini almistim.neyse tekerine tas degmesin kardesim ve haftada 2 video sart :)
  • ara ara baktigim vakit gecirmelik video yapan genc tirci arkadas.
    yalniz birseyi anlamadim. tir surerken can sikintisi cokmu oluyor da bukadar seyle ugrasiyor. can sikintisinin bukadari artik. ac kamerayi saatlerce kendi kendine konus. ılginc
hesabın var mı? giriş yap