• nazlı çiçek gezginer 20 yaşında. nazlı çiçek gezginer, pastacılık bölümü okudu. bursa’da türkiye pastacılık yarışmasında altın madalya kazandı. 20 gün öncesine kadar bir pastanede pasta ustası olarak çalışıyordu. işine tutkuyla bağlı, hayat dolu, güler yüzlü, hayvan dostu, sosyal sorumluluk projelerinde her daim en önde olan çiçek’e, 20 gün önce lösemi tanısı koyuldu. şu an izmir ege üniversitesi hematoloji bölümünde yatış yapmakta. ailesi ile 10/10 doku uyumu sağlanamadı. doktor acilen kemik iliği bağışında bulunulması gerektiğini söyledi. çiçek şu anda zamanla savaşıyor. kök hücre bağışı ile çiçek’e umut olacağımız gibi isimini bilmediğimiz ve lösemi ile mücadele eden yüzlerce çiçek için umut olabiliriz.

    kendisinin instagram adresi: nazlicicekgezginer
    annesinin instagram adresi: sedefgezginer
    kardeşi müjdem gezginer'in telefon numarası: 0 555 753 31 07
  • nazlı artık kök hücre aramıyor malesef, arayamıyor. gitmiş o güzel yürekli kız. umut olmak için çıktığı yolda kendisine derman bulamamış.
  • bugün kaybettiğimiz güzel insandır. kelimeler kifayetsiz kalıyor. sözlükte sosyal yardımlaşma gibi başlıkların değeri işte bu kadar. diyecek sözüm yok. güzel insanlar bir bir gittiler hep.
  • maalesef vefat etmiştir. gencecik kızımız 21 yaşında hayata gözlerini yummuştur. bugün ankara'da cenaze töreni yapılıyor.

    kanser savaşçısı bu güzel insan, öykü arin'e ılık kampanyasında koşturmuştu. doğum günü olan 27 şubat'ta kemoterapi görmeye başlamıştı. lösemi olduğunu donör olmaya gittiğinde öğrenmişti.

    pamuklar içinde uyu güzel kız.. allah rahmet eylesin..
  • şu sözlükteki bütün yazarlar bağışçı olsa keşke...
  • bugün vefat eden güzel insan, ekranda onu görünce keşke onun için donör olabilseydim demiştim ama daha herhangi bir bağış yapmadım insanlar böyle kendisi sıkıntıya düşmedikçe bağışın önemi anlamıyor.
  • donör olduktan 39 gün sonra kendisine lösemi teşhisi konulan güzel insan. bazı insanlar var üç günlük dünyaya koca koca şeyler bırakıyor. sen de öyle yaptın. keşke senin için donör olabilseydik. ınstagram'da fotoğrafını görünce içimden koca bir parça koptu sanki.
    güzel insan toprağın bol olsun. sayende nice güzel insanlar yeşerecek.
  • yıllar önce rize'de bir etkinliğe katılmıştım. yaklaşık 200 kişi daglarin tepesindeki bir göle gidiyorduk yuruyerek. tepelerden birine cikmistim ve geride kalan köyün fotografini cekiyordum. ben fotograf cekerken o da tepeye ulasti. istersen fotografini cekebilirim dedim. o da olur deyip bir tasin ustune oturdu, hem dinlendi hem de bana poz verdi. fotografini cektim, sonra kendisine fotografi gonderebilmem icin birbirimizi instagramdan ekledik.

    fotograf cekmeyi seviyorum ama raw cektigim fotograflari duzenleyip cektigim kisilere atmam bana iskence gibi geliyor. tam 5 yil once fotografini cektigim ama hala fotograflarini gondermedigim arkadaslarim var...

    nazli'ya da tabii ki fotograflari uzun bir sure gondermedim. aylar sonra bana fotografi gonderebilir miyim diye sordu ve ben yine gondermedim. sonra hep aklima geliyordu, fotograflari duzenleyecegim zaman ilk onun fotografini duzenleyip kendisine atacaktim. ayip oldu kiza diyordum.

    sonra bir gun fotograflari duzenlemeye karar verdim. instagram'a girip nazli'nin bana gonderdigi mesaji bulup profiline girdim. "nazli cicegimin" diye baslayan bir post var en basta...

    cok ozur dilerim. cok uzgunum. huzur icinde uyu nazlı çiçek.
hesabın var mı? giriş yap