• gerek tasarımı arayüzü olsun gerek haberlerin güncelliği olsun gayet güzel olan internet sitesidir. "her takıma bir yazar" metodu batug.com'dan alınmış gibi dursa da, hiç de başarısız bir site gibi durmuyor, sonuçta dünyada nba ile ilgili tek bir türkçe site olmak zorunda değil.
  • artık her takıma bir yazar değil de birden çok yazar modu ile görüş farklılıkları takipçilerine okutmak isteyen site.

    haber bölümünü kaldırılması siteye bir darbe vurmuş gibi gözüküyor fakat takım yazıları konusunda sıkıntısız bir nba portalı. maç tahmin yarışması gibi şimdiye kadar hiçbir nba sitesinin otomatiğe bağlayamadığı bir uygulamayı başarıyla uygulaması bile türk nba takipçileri açısından çok önemli birşey.

    başarılarının devamını bekliyoruz.
  • bir zamanlar sıkı bir takipçisi olduğum, yazarlık görevi yürüttüğüm, bütün gelişim sürecine tanık olduğum site. 4 genç nba sever arkadaşın ortak çalışması sonucu ortaya çıkmış, gerekli popülariteye erişemese de fark yaratmış türkçe nba sitesidir.

    çok uzun süredir uğramıyordum ama bugün birden aklıma geldi ve girmeyi denedim. kapanmış olsa gerek ki girmeyi başaramadım.

    uzun süredir aklıma bile gelmemesine rağmen bugün o siteyi görememek beni üzdü.
  • benim de zamaninda nbadeki turk temsilcilerimizin performanslarini bizimkiler adindaki kosede degerlendirdigim web sitesi. o zamanlar mehmet okur, hidayet turkoglu, ersan ilyasova ve zaza pachulia vardi. mehmetin utahda money man , hidonun yeni yeni orlandada liderligi ele aldigi donemlerdi. site ayakta kalsa dahi bana yazacak bir sey kalmayacakti. heyecan vermeyen bir ersan, fetocu bir enes ile yazi mi yazilir, meh.
hesabın var mı? giriş yap