• hayatın kendisini şaşırtmasına izin vermeyen adamdır.
    uçan inek mi gördü? uçsun abi, bana zararı olmadığı müddetçe uçsun, der ve yürüyüp gider.
  • olayları tam olarak algılayamıyor da olabilir.

    -bomba var kaçın!!
    -niye abi nolacak ki?
  • mutlaka başından birşeyler geçirmiştir yada kaybedecek olduğu şeylere değer vermiyordur ki soğuk kanlılığını koruyabilmektedir,bir çeşit ulviliğe sahiptir.
  • ilginç insandır.

    -emraahhh koş ananını...
    +tamam abi yaa tamam gidiyoz... 2 dakka rahat duramadı pezevenkler.
  • arkasında araba patladığında da dönüp bakmaz ama gödü bişer. öyle adamlardır bunlar. sonra evde akşama kadar lomardin sür işin yoksa. (kendimden biliyorum. yok kız düşmüyor öyle beyler helikopterden ipsiz atlamayı deneyin derim bir de)
  • panik yapmayip, bir de uzerine panigi yaratan olayi cozebilecek hizli kararlar aliyorsa candir. en son hatirladim guzel bi ornegi direnis sirasinda besiktasta oldu. barbarosta sahil tarafinda bekleyen toma aniden harekete gecmis, yukardan da yepisyeni bi toma da bize dogru geliyordu. yani cadde uzerinde asagidan, yukaridan gelen 2 toma arasinda kalmistik. caddenin bulundugumuz tarafinda kacabilecegimiz bi ara sokak falan da yok. tomayla aramizda 5-10 metre mesafe kalmis ve insanlar kacacak yer bulamiyor. gerisi bildiginiz panik ani. saga sola kosturan, ciglik atan insanlar falan. bi de direnisin henuz ikinci gunu daha gazla yeni tanismisiz, tazyikle munesebetimiz yok. yemin ediyorum su manzaranin aynisini gordum. durum bu ve tam 'lan ne yapsak da kacsak' diye karakara dusunurken 'onu' gordum. tomanin hemen onundeki taksiyi durdurdu. on tamponuna yapisip 'gitme lan amina korum' gibisinden bi el hareketi yapti. taksi durunca, arkasindaki toma da mecburen durdu. ınsanlar da caddenin karsisina gecip rahat bi nefes aldi.
hesabın var mı? giriş yap