• çorum il genel meclisi başkanı ak partili halil ibrahim kaya'nın beyanıdır;

    izlemek için buyrunuz

    --- haber alıntı ---

    çorum'da il genel meclisi toplantısında türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin yıldönümü nedeniyle söz alan chp'li burçin solmaz polat, kadına yönelik şiddet olaylarına değinince tartışma çıktı.

    il genel meclisi başkanı ak partili halil ibrahim kaya, polat'a, "kadınlar öldürülüyor diyorsunuz. kim öldürüyor. ne yapalım öldürüyorsa, polis yakalayıp cezasını veriyor." dedi.

    kaynak

    --- haber alıntı ---
  • işte ancak kafası bu kadar çalışanların bizi yönettiğinin en bariz göstergesi. verdiği cevaba da bakın hele..."ne yapalım yani?" zeka yoksunu bir akepeli beyanatı, hiç te şaşırtıcı değil. halil ibrahim ağa, peki bizler sizi ne yapalım acaba hıı?
  • sabah sabah çakramı açan olağanüstü bir tespit. ufkum genişledi. işte bu dedim. boşuna takıyormuşuz her şeyi, hayat o kadar da karmaşık değilmiş özünde.
  • çorumlu başkanın sıkı bir the red pill takipçisi olduğunu anladığımız sözlerdir.

    "kadınlar öldürülüyor diyorsunuz. kim öldürüyor. ne yapalım öldürüyorsa, polis yakalayıp cezasını veriyor. bu hükümetin verdiği kadın haklarını türkiye cumhuriyeti'nin kuruluşundan beri hiçbir hükümet vermedi. adam öldürüyorsa cezasını çekiyor. erkekler öldürülmüyor mu? biz hiç kimsenin elbette öldürülmesini istemiyoruz"

    malum bir red pill'ci söyleseydi favlardınız ama bu 'çorum akplisi'.
  • 'sultan lahmacun çorum' viralidir, açmayın...
  • cümlenin devamında şunu deseydi şaşırmazdım: "onlar da öldürülmesin o zaman"
  • bir nevi parası neyse öderim. öldürürüm cezası neyse çekerim. allahım bu zihniyetteki insanlar ülke yönetiyor. uzar gider bu.
  • "bu hükümetin verdiği kadın haklarını türkiye cumhuriyeti'nin kuruluşundan beri hiçbir hükümet vermedi. "

    aynen, hep hakları siz verdiniz zaten, kadınlar bunun için hiçbir şey yapmadı. devletin açması gereken sığınakları filan açmadı. devletin alması gereken aksiyonlar için yol göstermedi. siz, öyle, birdenbire, akp hükümeti olarak, lütfettiniz.

    olm kadın bakanlığı diye bir şey vardı bu ülkede, onu bile kaldırdınız, siktir git ne hakkı? çocuk doğuyor, 4 ay sonra diyorsun ki "dön işine" 4 aylık çocuğu sütten kesip nasıl işe dönecek? kısaca diyorsun ki "bırak çalışmayı. görevin annelik zaten..." "süt odası" kavramını bile sosyal girişimciler çıkardı ortaya. polis neyi yakalıyor? polis, bumerang gibi dayak yiyen kadını, evine geri gönderip duruyor taa ki kadın ya ölene ya öldürene kadar. kadınlar öldürüldükten sonra "namus cinayeti" "ağır tahrik" "güzel kravat kıps.)" indirimleri veriyor.

    bunları çok söyledik, siz kendi küçük dünyalarınızda "erkekler eziliyor:( kadınlar eşitlik istemiyor:(" diye ağlayıp kamuoyu oluştururken, "yapmayın, aynı şey değil, altında yatan motivasyon farklı, cinsiyet eşitsizliğinden dolayı ölüyor kadınlar" dedik. dinlemediniz. şimdi bu olayın normalleştiği yetmezmiş gibi, artık sesli olarak da dile getirilmeye başlandı.

    yav he he,
    akp yaptı.

    inanın allahın olmasını en çok isteyenlerden biriyim. keşke gerçekten allah olsa da, belanızı verse.
  • "ne bileyim iyi anlasirsiniz dedim. ortak noktaniz cok" diye cevaplanasi demec.
  • "ne yapalım öldürüyorsa"

    "polis yakalayıp cezasını veriyor"

    "il genel meclisi başkanı"

    başka sorum yok hakim bey...
hesabın var mı? giriş yap