• bugün öğretmenler için düzenlenen seminerde yaptığı konuşmayla büyük beğeni toplayan sempatik insan. verdiği örneklerle, konuyu anlatırken yaptığı canlandırmalarla falan eğlenceli bir anlatım tarzı var. stand-up yapsa yeridir. velhasıl şeker adam.
  • yaklaşık 6 saat boyunca ayakta durup onlarca, yüzlerce ve hatta binlerce kişiye hakim bir şekilde kimseyi sıkmadan, bunaltmadan konuşabilen bilgi, beceri ve anlatma yeteneğine hayran olduğum kısa boylu biraz da tombik eğitimci hocamızdır. kendisinden ders alabilmek için türlü türlü taklalar atan godamanlar, millet vekilinden torpil arayanlar oldukça fazladır.
  • karşısında ki topluluğu bir anda yerle bir edip bir anda toplayabilen bir adam. hemde adam gibi adam gönül koymak, kızmak, sinirlenmek imkansız o kadar sempatik insan.
  • öğretmenler için düzenlenen seminerlerin ilk gününde az da olsun yüzleri güldürmüş hocadır.
  • her öğretmen ve ebeveynin okuması gereken harika bir makaleye imza atmış profesör.

    ödül öğrenmeyi destekler mi?
  • eğitim psikolojisi dersime girmiş güzel taklit ve kendine has muazzam ders anlatış teknikleriyle hatırımda kalan başarılı hoca.
  • verdiği liderlik seminerlerinde anlattıkları almak isteyenler için çok güzel mesajlar içerir.

    kendini geliştirmiş, değerli, eğlenceli sunumları olan bir eğitimcidir.
  • seminerine katıldığım, islam aleminin her coğrafyada ezilmesi ile başlayıp, 2023 vizyonu ile devam edip, aslında herkesin zaten bildiği, ortaokul öğrencilerine anlatması yeterli olacak, konuşmasını koca koca yetişkin insanlara, mıy mıy sesiyle anlatan öğretim üyesi.

    konuşmasında sürekli reklam yapıyor olması başka bir olumsuzluk. 2023’ün otobandan sonra son opet olduğunu, sürekli anadolu jet ile seyahat ettiğini, singer marka dikiş makinası aldığını, iphone x kullandığını söyleyip durdu.

    seminerin yarısında terkettiğim için, başka bir markanın reklamını yaptı mı bilmiyorum.
  • “eğitimin pin kodu” isimli kitabını okuduktan sonra hayran kaldığım eğitimci yazar.
  • ''amerika’da stanford üniversitesinde sınavlarda gözetmen bulunmaz. öğrencilerden birisi gelir, öğretim üyesinden kâğıtları ve soruları alır, arkadaşlarına dağıtır ve hep birlikte sınav olurlar. en son kalan öğrenci, arkadaşlarının kâğıtlarını toplar ve öğretim üyesinin odasına gidip kâğıtları ve diğer sınav dokümanlarını teslim eder. bu öğrenciler mezun olduktan sonra yüksek ücretle ve saygın şirketlerde iş bulabilirler. bu öğrenciler içerisinde kopya çeken olmaz mı? zaman zaman kopya çekmeye teşebbüs eden öğrenciler olur. diğer öğrenciler ona şöyle seslenir:
    "hey sen! kopya çekerek stanford üniversitesinin diplomasını almak için çaba sarf eden arkadaş. bu dünyada seninle aynı diploma ile yaşamak istemiyorum." sonuç, kopya çeken öğrenci üniversiteden atılır.
    bizde bu işler nasıl mı olur? 40 öğrencinin başında 2 gözetmen bekler. gözetmenler kopya çektirmemeye özen gösterirler. bazen öğrenciler topluca kopya çeker ve öğretmen, mühendis, hemşire olurlar. sonra ne mi olur? kopya çekerek öğretmen olana kendi çocuğunu verip, onu eğitmesini, kopya çekerek mühendis olanın yaptığı binanın depremde yıkılmamasını bekler.''
hesabın var mı? giriş yap