• necla nazır'ın başörtülü tesettür kıyafetlerinden sonra işi bir adım daha ileri götürerek kara çarşafa girmesidir.

    edit: giydiği kara çarşaf değil, feraceymiş. bunu düzeltiyorum. giyimine bir eleştiri ya da yorumum yok. sadece gördüm paylaştım, eleştirim olsaydı bunu yazardım. yani altına "çok yakışmış, allah kabul etsin" yazmamam, "vay seni gidi yobaz, şu giydiğine bak" yazdığım anlamına da gelmez. nitekim bir şey yazmadım. sakin...
  • bize giren çıkan bir şey değildir.
  • bu kadının , şu hale gelmesinin tek sebebi ancak ciddi bir rahatsızlık olabilir. bunun da tek açıklaması var: ferdi tayfur. necla nazır'ın hayatını bitiren adam ferdi tayfur'dur.

    tabii necla nazır böyle bir adamı kendine eş olarak, pardon kendini kuma olarak alarak hayatının hatasını yapmıştır. ama şemsiye yok bile olmuş görünüşe bakılırsa.

    edit: entry gg'ye takılmış, küçük bir sansür uyguladık.

    edit2: hem gg'ye takılıp hem debeye giren ilk entry bu olsa gerek.
  • esasen kimseyi ilgilendirmeyen konudur ancak bizi ilgilendirmeyen şeylerin bizi etkilemesi de karşı tarafa veya çevremize rahatsızlık vermiyorsak sadece bizi ilgilendirir.

    misal necla nazır'ın kapanmış olması beni ilgilendirmez ancak beni ufacık tefecik de olsa etkiledi. benim için bütünselliği bozuldu. mesela onun filmleri denk geldiğinde gördüğüm o şirin, cilveli, süslü kadın yerine artık vücudunu erkeğin nefsinden saklaması gereken bir tahrik unsuru olarak gören muhafazakar moda girdiği için bendeki algısı zedelendi. bu kadar.
  • giydiği çarşaf değildir pardesü ya da ferace gibi bir elbise üzerine siyah başörtüsü takmış renkleri aynı olduğu için çarşaf gibi gözüküyor.
  • hakkını veriyorsa gönülden takdir ediyorum. bu çok büyük bir nefis mücadelesidir, şahsen yapamazdım helal olsun.
  • çomarlara mağduriyet edebiyatını devam ettirmeleri konusunda yardım edecek başlık. bize ne sana ne ona ne herkese ne? isteyen istediğini giyer, herkesin hayatına kimse karışamaz ayrıca. laikçi teyze çocukları az biraz özgürlükçü temelli düşünseniz de bu ülke özgür olsa. bakın zaten o kara çarşaflılar o çarşafa neden girdiğini de bilmiyor sadece tepki gösterildiği için inat edip çarşafa giriyorlar.
  • hayırlı olsun demek düşer, ninjalıkta başarılar.
  • kimsede karın ağrısı yaratmaması gereken durum.
    hele herkesin giyim kuşamına müdahale etmeyi "laiklik" zanneden çağdaş görünümlü, ama beyin kıvrımlarında örümcek gezinen liboşlarda asla...
    dileyen şortla gezer, dileyen tangayla, isteyen çarşafla...
    derdi niye başkalarını geriyor, anlamıyorum.
  • gölgeyi, karanlığı hatırlatıyor. ne güzel.
hesabın var mı? giriş yap