• 2022 yılında çıkması beklenen yeni need for speed oyunu.
  • 6 ekimde resmi olarak duyurulması beklenen oyun. nfs unbound'a ait olduğunu düşündüğüm bir video, oyunun arcade olacağını gösteriyor. video'da araba duvara çarpıyor, sonrasında hasar sembolü olarak kurukafa çıkıyor. bu ve bazı kozmetik detaylar bana nfs prostreet'i anımsattı. oynanış olarak farklı görünseler de konsept olarak çok benziyorlar diye düşünüyorum. nfs'nin gerçekçi oyun yapması gerekirken işin arcade tarafına yönelmesi beni oldukça şaşırttı açıkçası çünkü bunu payback ve heat serilerinde yapıp iyi dönüş alamamışlardı.

    nfs serilerinde en sevdiğim olay polisler. her ne kadar nfs payback bu konuda kötü bir örnek teşkil etse de heat, most wanted, carbon ve hot pursuit tarzı bir polis mekaniği bekliyorum. oyun mekaniklerinin nfs heat'e benzeyeceğini düşünüyorum. umarım güzel bir nfs görürüz bu sene.
  • ilk fragman geldi. ne hissetmem gerekiyor bilemiyorum.

    ekran görüntüleri:

    görsel
    görsel

    karakterlerin böyle çizilmesi güzel hoş da lastik dumanlarına da bunu yedirmeleri
    garip olmuş. biraz telefon oyunu gibi gözüküyor desem yalan olmaz. csr gibi. heyecanla bekliyoruz.

    asap rocky ne alaka onu çözemedim. oyun hakkında şu anlık çok nötrüm. playlistini çok merak ediyorum orası ayrı.

    edit: renkler ve artwork prostreet'i andırıyor.
  • açık dünya street fighter 6'yla tie-in gelecek herhalde, renkler şekiller falan...
  • fragmanındaki retro efektler muazzam olmuş.
  • fragmanda nedense bir tane beyaz göremediğim, full nigga dolu oyun, lan bıktırdıtınız diversity'nizden de lghdtv4k+ destekçiliğinizde, amın oğulları
  • çok kötü grafikler.
  • aq o kadar remake remastered oyun yapıldı, nfs 2 underground yapılmadı. vallahi sizde yargılanacaksınız bill gates ile birlikte.
  • nfs'nin underground olayım derken yanlışlıkla asphalt olacağı oyundur. şundan heyecan duyan da zerre kadar serinin ağırlığını hissetmemiştir. nfs'nin 2015'ten beri yapımcı stüdyosu ghost games olmuştur ve çıkardıkları her oyun tartışmalıdır. malesef o eski nfs'leri bir daha göremeyeceğiz.

    edit; çok yüklenmişim. isim hakkı sahipleri akıllanıp yapımcı şirketi değiştirmiş. eski nfs oyunları kadar olmasa da yine de son nfs'lerden iyi bir oyun olmuş. ayrıca müzikleri beni benden aldı. bidon patlat duba devir görevlerini pek sevmedim. son olarak diyeceğim; ciddi bir teması olan bir nfs lazım biz oldschool oyunculara. payback'ten umutluydum ama olmadı. umarım bu laçkalaşma son bulur.
  • bu ne biçim fragman amk. hala en güzel nfs ug2 gibi geliyor bana. izlerken gram keyif almadım.
hesabın var mı? giriş yap