• (bkz: türkiye'nin euro 2024 adaylık klibi) başlığına şu şekilde bir entry girmiş olan yazar ;

    "izmir’de orospudan başka ne var ki alsınlar.
    içip içip birbirinin kankasını sikiyor amk genişleri"

    26.09.2018 18:11 nef i nin sivri dili

    diğer girilerimden anladığım kadarıyla kendisi emniyet personeliymiş, kendi memleketinin insanını kadın kız genç yaşlı demeden "orospuluk ve mezhebi genişlik" ile itham ediyor. kendisine sormak istiyorum bu yargıya nereden vardı?
    argümanlarına göre medeni şekilde tartışalım

    edit: referans verilen başlığın düzeltilmesi
  • milyonluk nüfusu olan bir il hakkında herkesi kastederek "izmir’de orospudan başka ne var ki alsınlar. içip içip birbirinin kankasını sikiyor amk genişleri" diyebilen bir adet türk polisidir kendisi. muhtemelen izmir doğumlu birinden siktir yemiştir. yoksa konuya bu kadar hakim olmasını sadece anasının izmir'li olmasına bağlayabiliyorum. kendisi bizi aydınlatır umarım veya yönlendirir.
    son olarak onun dilinden bir şey yazalım.
    (bkz: a.c.a.b.)

    kızı buldum editi:
    * (bkz: #70149299)
  • "izmir’de orospudan başka ne var ki alsınlar.
    içip içip birbirinin kankasını sikiyor amk genişleri"

    şunu yazan bir malı da sözlükte tutuyorsunuz ya ne diyim size ya.
  • içip içip birbirinin kankasını sikiyor amk genişleri" demiş de ne demek istemiş anlayamadım.bir de polis ise eyvahlar olsun bu ülkeye.pavyonun kapsında bile böyle bir şerefsiz bulamazsınız.
  • "bu ne siküm başlıktır" diyerek gelip, bir nick olduğunu öğrendiğim tamlamamsı şey.

    öte yandan, sağa sola nefret kusan bir polismiş sahibi. entrylerine göz atınca, sözlükten atılması gerektiğine kanaat getirdim. özellikle sözlük kadınlarına ettiği hakaretin bini bir para.

    ya o, ya ben eyy ssg; böylelerini tutmayın sözlükte çok rica edicim.
  • özelden küfür eden korkak.
  • burada yazılanlardan dolayi kendisine ön yargim vardi fakat birkaç kez görüştük ve görüşmeye de devam ediyoruz. bence kendisi burada yazılanlar gibi biri değil. cok kibar, ince düşünceli bir adam. zaman geçirmesi keyifli, sohbeti güzel:) kadınlar konusunda düşüncesi de burada yazılanlar gibi değil. kendisine direkt burada yazilanlari sordum ve cevabını dinlediğimde ikna olmuştum ki görüşmeye devam ettim. :) ben kendisiyle zaman geçirmeyi seviyorum. bunda kibar tavrının payı büyük.
    iyi ki tanımışım
hesabın var mı? giriş yap