• emre aköz'ün, ece temelkuran'a hitap ederken kullandığı, zeka içermeyen soru. kendisi erkek, temelkuran da kadın, dolayısıyla bu lafı edince otomatikman kazanmış oluyor, öyle mi? bu lafı ederken muhtemelen haddi olmadığı halde ormanda yürüyüşe çıkan kırmızı başlıklı kıza haddini bildiren kurt gibi hissetmiştir kendini. "erkeklerin ormanında benim gibi kocaman, özgüven bombası, anacığının şımarttığı, karısının taptığı, binlerce hayranı olan (70 milyon bizi izliyor ya, o hesap) ve de orman kanunlarından güç alan bir kurda laf etmek, ha? seni ham yaparım" şimdi temelkuran yanakları kızarıp, haddini bilmediği için nedamet getirecek, kız çocuklarına tahsis edilmiş oyun alanının dışına bir daha asla çıkmayacak ve kocaman kurt aköz orman düzenini yeniden tesis etmiş olacak.

    an itibariyle dibe ulaşma yarışında emre aköz engin ardıç'ı solladı, şimdi sıra ardıç'ın hamlesinde.

    http://sabah.com.tr/…/solcu_kizlar_niye_pejmurdeydi
  • "ruh hastası yahu bunlar! sana ne benim göbeğimden? nefessiz kalmaktan mı korkuyorsun? evli barklı adamım. gözüm dışarıda tiplerden olmadım hiç. sen en iyisi vazgeç o hayalden." cumleleri icinde gectigine gore , "karimi gobegimle nefessiz birakiyorum" gibi bir mana da sakli icinde. neresinden tutsan igrenc zaten.
  • sözlükte şaşkınlıkla karşılanmasına hayret ettiğim ifadeler ve onların prime time dizisi. zira ben rastgele okuduğum her başlıkta, ilgili ilgisiz, politik apolitik her türlü konuda böyle yazılara ve bu tür bir düşünüşün şakşakçılarına rastlıyorum. onlara karşı demokratik yaklaşıyoruz ya, o zihniyet üzerinden bu mide bulandırıcı, pislikle örülmüş lafları aşağılayıp, lafların sahiplerini onların "bize" ve "başkalarına" saldırdıkları gibi yerdik mi, "götümüze bir şey giriyormuş", "girebilirmiş" oluyormuş. olsun anasını satiym. haydi gidiyorum.
  • israf ettiği oksijen miktarının farkında olan kişinin, bilinç altındaki suçluluğun söze yansıması.
  • kendisine ancak bu kadar yakışır bir ifade kullanabilirdi emre aköz denen bu ademoğlu. en içten tebriklerimi sunuyorum. nefessiz kaldım şu an!
  • ağız ishali olmuş bir "adam"ın son çırpınışları gibi olmuş bu ifade. ve evet emre canikom bütün kadınlar senin altına yatmak, tadına bakmak için sıra olmuş durumdalar zaten. biz bütün kadınlar seninle nefessiz kalmak, göklere çıkmak, cennetin yasak meyvesinin tadına varmak istiyoruz. benim anlamadığım hani çok da fazla değil 21 yaşındayım ama eskiden bildiğim kadarıyla gazeteciliğin ve gazetecilerin bir yeri olurdu, oturup kalkmayı, yazma ve konuşma adabını bilir ve saygı görürlerdi. tabii doğru haklısın bütün gazeteciler bir şekilde, ergenekon, gözaltı vs, pasifleştirilince ortamı boş bulanlar da böyle mahalle ağzıyla satırları döşüyorlar, uzaktan bakınca insanın kafasında mahalle arasında, elleri çükünde dikilip veletlere "onu sktim, bunu yaladım." diye anlatan gencolar beliriyor.
  • bayağılaştıkça hitap ettiği kitleden daha fazla destek alacağını ve "karşısındakileri" daha fazla sinirlendireceğini bilen, amacına ulaşmış bilinçli ifade.
  • nefessiz kalip de beynine oksijen gitmeyen birinin kuracagi cumleden bile daha alcakca emareler barindiran hede. dusunce bile diyemedim, dilim varmadi.
hesabın var mı? giriş yap