• dizi mi? ben hiç seyretmiyorum yhaa.. daha çok belgesel seyrediyorum sayntifik'te. diziler çünkü çok aptallaştırıyor bence insanları diye düşünüyorum. neyse..

    durduk yerde insanın amına koyan fizik teorilerinde beni hüzünlere gark etmiş enerji türüdür, negatif enerji.

    teoriye göre; büyük patlamayla beraber evrenin içinde oluşan bütün enerjinin negatifinin de olması gerekiyormuş. "nerede lan bu kadar negatif enerji?" sorusunun cevabı da evrenin içindeki boşluklarda gizli olduğu yönündeymiş, stephen hawking söylüyor bunu.

    bu şu anlama geliyor: evreni sağından solundan üstündün altından tutup şişik bir balonu küçültür gibi küçültürseniz, evrenden hiç bir iz kalmamacasına evreni yok edebiliyorsunuz, çünkü evreni küçülttükçe küçülttükçe negatif enerjiyle pozitif enerji birbirini götürecek elde var sıfır olacak.

    şöyle anlatayım:

    5 mb'lık bir dosyayı winrar'la 1,5 mb'a düşürebilirsiniz. ama bütün evreni winrar'a atabilirseniz 0 kb yapıyor.

    anlamadınız değil mi? allah belanızı versin hep dizi seyrediyorsunuz çünkü!

    ok, sakin.. teker teker sakin bir ses tonuyla bir daha söylüyorum: bu teoriyle beraber akp'nin henüz yok edemediği cumhuriyet kazanımları topyekün bir şekilde ortadan kaldırılmak isteniyor..
  • etrafımdaki elektronik eşyaların bu ara bir bir bozulmasından sonra inanmaya başladığım olgu. tıkır tıkır çalışan klimanın kumandası bile bozuldu. ben gidince düzelmiş, var mı böyle bir şey? evet arkadaşlar galiba ben karanlık tarafa geçtim, nerede benim palpatine'im?
  • birisi off diyince yayıldığına inandığım enerjidir
  • uzay zamanı bükecek bir bükme motoru için gerekli enerjidir,gerçi pozitif enerji ile buluşup gireceği bükme balonunun ucunun nereye çıkacağı da önemli,gerçi jüpiter kadar gerekli bir kütle negatif enerjiden bahsediyoruz ama olsun allah'ın ilmi de sonsuz bizim hayallerimizde...
  • hayatımızdaki kimi insanların üstümüze üstümüze saldığı, enerjimizi tüketen kötü enerji. her şeye bir şey bulmak, eleştirmek, kötülemek, dedikodu, kıskançlık, baskalarının kötülüğünü istemek, ortama tamamen negatif elektrik yaymaktadır.
  • bir kişinin evrensel uyumuna ve bütünlüğüne zarar veren, kişinin enerji dengesini olumsuz bir yönde etkileyen enerji frekansına verilen bir addır.
  • 6 şubat 2023 kahramanmaraş depremi o kadar uzun bir hattı devirip parçaladı ki, türkiye tabak gibi ortasına yakın yerinden kırıldı. kaçmaya çalışan, ilgisiz veya ilgisiz olmak isteyenler ne yaparlarsa yapsınlar.. çaresiz, aynı gemiden öte aynı servis tabağındayız. yemek de maraton bir yemek, bu deprem yemeğini korkarım onyıllar boyunca bir şekilde yemeye ve hayatı yeniden yemekleştirmeye çalışacağız. herkese yer var, herkesin enerjisi ve değerini göstermeye fırsatı olacak. negatif enerjinizi bile koruyun.

    (bkz: emerji)
  • sabahtan beri karşımda oturan ortağımın saçtığı ve herifçioğlu böyle devam ederse vücut bulup aramıza katılacak olan enerji türüdür.

    herif o kadar saçtı ki sabahtan beri sırayla yazıcı, tost makinesi ve ısıtıcı bozuldu. an itibariyle kendi hariç her şeyden ve herkesten nefret ediyor. camdan aşağı atıvericem çok az kaldı, sabrımın sonundayım.

    tanım: elektronik eşyaları ve karşısında bulunan insanın ruh halini bozmakla kalmayıp yerle bir edebilen enerji çeşidi.
hesabın var mı? giriş yap