• sadece bir motosiklet modelinin balatasının, markasının, renginin, pantonesine kadar bilmek değil değil, markasının tarihini bilmek, hikayesini anlatmak gibi inceleme olayını sonunda katalog anlatmaktan çıkaran youtube kanalı. (bkz: onur çakı)

    https://www.youtube.com/nekipedia
  • bilmemen ayıp! kanalı ile tanıştığımız onur çakı’ya ait yepsyeni bir youtube kanalı.

    esasında ben nekipedia’yı daha önce tanıdım. önerilen videolarda karşıma çıkınca izleyip bayıldım ki henüz 1 yada 2 videosu vardı. sonrasında kim bu adam diye araştırınca bilmemen ayıp!’ı keşfedip oradaki videoları hatmettim.

    her iki format da güzel ve eğlenceli. lakin bilmemen ayıp!’ı sonlandırmışlar anladığım kadarıyla.

    zaten şanssız bir insan olarak garipsemedim. aea’yı tanıyıp dibim düştükten 2 gün sonra o malum kazayı geçirmişti.

    neyse, başarılarının devamını diliyoruz motorrrrsiklet reyiz. takibindeyiz.

    birde o tipo videosu gelecek! unutuldu sanma.
  • tipo videosunu beklemiyorum. araba videoları bu kanala girerse abone sayısı & izlenme kesinlikle artacak; sonuçta kanalaın ekmek teknesi ama umarım yalnızca motosiklet videolarının olduğu niş bir kanal olarak kalır. altyazı eklerlerse globale de açılırlar diye düşünüyorum. çünkü içerikler dolu dolu ve evrensel. onur çakı bence türkiye'nin fortnine ryan'ı. sponsor almak, izlenmeleri ve abone sayısını arttırmak için konuk almalı, how to videoları çekmeleri lazım ama umarım ki bu olmaz. bu haliyle çok tatlı kanal. en kısa zamanda canlı yayın bekliyoruz.
  • acun ılıcalı misali yurt dışındaki başarılı formatları türkçeye çevirip video yapan youtube kanalı.
  • oysa ne büyük heyecanla da bekliyordum adamı bilgiye boğan videolarını! lan meğer adam "bilmemen ayıp" kanalından ayrılıp kendine yeni bir kanal açmış. ben yeni uyandım yha!

    takipteyiz!
  • bu kadar tonla motosiklet hakkında youtube kanalı arasında gerçekten izlenebilir tek kanal kanımca. motosiklete sadece obje olarak yaklaşmayan, beygirin, torkun ötesine geçip motosiklet kültürü hakkında da bir şeyler söyleyen bir kanal. aea klonlarından bıktıysanız, ilacınız nekipedia'da.
  • yakın zamanda teknoseyir muhabbet yayını vesilesiyle tanıdığım kanal. motosiklet tarihi ile ilgili bölümler epey keyifli. yol var gidersen serisinin sadece bu seneki bölümlerini izledim. çekim ve görsellik olarak çok iyiydi. meraklısı için de güzel rota fikirleri veriyor. gittiği yerlerle, tarihiyle ilgili anlatımlar biraz zayıf kalıyor ama coşkun aral seviyesi beklemek de abes olur. * yine de her bölümü izlemesi keyifli ve insanın yola çıkası geliyor.

    keyifle izliyor, takip ediyoruz kendisini.
  • içerik kaliteli. fakat, anlatım çok kötü.
  • youtube
    6:18 den itibaren karşısındaki tip habersiz! olduğundan emrivaki yaparak abonelerine özel indirim yaptiran koca yürekli tüpçü :)))
    'içerikleri kaliteli' diyeni de var. vay amk.
  • yol var gidersen serileri bitmesin istersiniz, özellikle motosiklet sevenler ve yol sevenler için motivasyon kaynağı youtube kanalıdır.
hesabın var mı? giriş yap