• halkidiki'de sithonia'da bulunan, mübadele sonrasında yunanistan'a yerleşenler tarafından isimlendirilen kıyı beldesi.
  • su anda tatilde bulundugum yer. oncelikle tatile gitmeyi planlayanlar ya da sonraki vakitlerde gitmek isteyenler icin muazzam bir yer.

    -oncelikle denizi cok guzel. deniz biraz derin fakat dalga cok fazla degil bu da denizde yuzmeyi mumkun hale getiriyor.

    -benim kaldigim yer maria's apartment diye bir mini otel tarzi. yemek haric otel icinde aradiginiz butun hizmetleri sunuyor. denize uzaklik arabayla 7-8 dakika ve bunun icin 3 gece 4 gun icin toplam 345 euro odedik. booking.com'dan rezervasyon yapabilirsiniz.

    -oyle aman aman gece hayati aramayin. zaten neos marmaras khalkidikhi'nin 2.ayaginda kaliyor. 2.ayak sessiz sakin tatil sevenler icin ideal fakat tavernalara gidip mis gibi balik + raki icebilirsiniz. 20lik ouzo plomari 13 euro,1 porsiyon balik yemenin fiyatida 5-10 euro arasi degisen fiyatlara sahip. taverna icin de limanaki adli tavernayi oneririm.biz 6 kisi tavernaya gittigimizde 4 cesit balik + 3 pirzola tabagi + soda + meyve suyu + mezeler ve 20lik raki'ya 120 euro hesap odemistik. kisi basi 20 euro vermistik.

    -gelelim plaj icin nereye gidecegimize. bir cok plaj mevcut oncelikle. benim gittigim yer havana beach club'a ait plajdi. hamburger 4.5,club sandwich 4 euro,kahveler 4 euro,biralarda 6 eurodan basliyor(50'lik biralar)

    -geldigimiz yere gelen tatilciler genelde sirplardan,arnavut,bulgar ve az sayida yunan ve ruslardan olusuyor. eger slav dillerine hakimseniz plajda ailelerle,hanimefendilerle ve erkeklerle de tanisabilir,hos vakit gecirebilirsiniz.

    -selanikten asagi yukari 120 km uzaklikta ve 1.5 saate gidebilirsiniz(yol bir yerden sonra tek serit haline dondugu icin sure uzuyor ister istemez)istanbul'dan ise toplam 623 kilometre ve sinirda trafik olmazsa kendi arabanizla 7 saatte neos marmaras'da olabilirsiniz.

    su an tatilim devam ediyor bu yazi kendini guncelleyecektir.
hesabın var mı? giriş yap