• şu haliyle hangisini izleyelim diye düşünüyoruz adam içerik eksikliğinden bahsediyor, içeriğin gayet hızlı arttığını düşünüyorum ayrıca.biraz izleyip beğenmediğim şeyleri izlemeye devam et listesinden kaldıramamak sinir bozucu ama.
  • yeni üye olduğum oluşum. eleştirilerin aksine kişi başı ay da 10 liraya (4 kişi ortak kullanılabilen hesap) içeriği yeterince doludur. ama önceden de belirtildiği gibi şunu izleyeyim diye değil, size sunduğu şeylerden seçip izlenilen bir sistem aslında. game of thrones , the big bang theory ve shameless gibi çok önemli diziler ne yazık ki yok. içeriğinin dizimag gibi sanılmaması lazım. zira ben öyle sananlardandım.
  • belgeselleri ve dizileri için alınabilir, film izlemek için değmez.
  • bugün aldığım mail ile fullmetal alchemist i bünyesine kattığını öğrendiğim platform. götüm başım titriyor heyecandan allaaaah.

    alphonse elric ve edward elric biraderlerin maceralarını live action olarak izleyeceğiz.

    (bkz: akşam olsa da eve gitsem)
  • kendisine bir ay deneme sürümüyle abone oldum muhtemelen de devam ettirrim üyeliğimi enpara dahil 24 liraya mı ne geliyor

    benim anlamadığım bu platformu yok bizimkiler yayınlanmıyo yok çiçek taksi niye yok diye eleştiren kesim.

    ya arkadaş senin istediğin dizi zaten fi tarihinde bitmiş türkiyedeki yayın hakkı da falanca kurumda. e demekki o kurumdan dizinin yayın hakkını almak fizible gelmiyo adamlara.

    keza abd deki kütüphane daha geniş diyenler, aynısı onlar için de geçerli.illaki mc gayver olmalı bu platformda eleştirisi de komik

    netflixin olayı kendi yapımları aslen. adamlarda bunun bilincinde. eğer diyosanız ki netflix orjinal in falanca dizisi tr de yok eywallah onu hep beraber eleştirelim ama game of thrones yok nasıl platform bu demeyin bi zahmet...
  • 1 aydır 4 kişilik paketini 4 arkdaş kullandığım oluşum. lg la660s smart tv den izliyorum. bazen yeni bölüme geçerken içerik şuanda oynatılamıyor hatası alıyorum bu hatayı alan başka bir kullanıcı varsa yeşillendirebilirmi ??
  • rick and morty'nin devamı 2019'da nasıl eleştiri olm, digiturk'ün paralı askeri misiniz? ahahaha.
    napsın adamlar, henüz yayına bile hazır olmayan bölümleri gaipten mi yayınlasınlar?
  • legal film ve dizi izleme platformu.
  • icerigi amerika versiyonuyla kiyasladiginizda zayiftir, dogrudur ama, eklenmesini istediginiz icerikler icin bir istek sayfasi vardir;
    https://help.netflix.com/tr/titlerequest

    ben daha once kullandim, faydasini gordum;
    1 tane film istedim, eklediler.
    vayyy dedim, ardindan 3 film daha istedim 2 tanesini eklediler. eklemedikleri film amazon prime arsivinde var, buyuk olasilikla turkiye haklari onlarda.

    gecenlerde aklima geldi, bkm’nin bir cok filmi olmasina ragmen organize isler yok. simdi de onu istedim, bakalim ne olacak.

    isin ozu; isteyin gencler, isteyenin bir yuzu karaymis, hep armut pis agzima dus yok.
    hadi bakiyim, ama once su organize isler’i bi ekletelim. *

    guncelleme:
    ve mutlu son; organize isler artik netflix katalogunda.

    guncelleme 2:
    simdiki hedefim the simpsons movie, hadi bir el atalim gencler suna da. *
  • ücretsiz üyeliği başlatarak dahil olduğum platform. sonrasında da devam etmeyi düşünüyorum. la casa de papel ile kullanmaya başladım yalnız dizinin 2.sezonu yok. keşke bir an önce bünyelerine alsalar da başka yerlerden izlemek zorunda kalmasam.
    ps 4 üzerinden netflix uygulamasını indirdim, çok memnunum.
hesabın var mı? giriş yap