• sebebini bir türlü anlayamadığım durum. netflix windows bilgisayarlar, iphone ve ipad'ler indirme yapabileceğiniz uygulamalar sunarken macbook için sadece internet tarayıcısından izleme seçeneği sunuyor. haliyle de bir macbook'tan internete bağlı olmaksızın netflix içeriği izlemek imkansız hale geliyor. bunu çözmenin bir yolunu bilen birisi varsa ve yeşillendirirse çok iyi olur, çok da güzel iyi olur.
  • ben de aynı dertten muzdarip olmam vesilesiyle arayıp şu yazılımı buldum: https://itunes.apple.com/us/app/id553245401?mt=12. "friendly streaming" bence çok iyi bir arayüze sahip ve işlevsel, tavsiye olunur.
  • apple tv+ yaygınlaşınca hemen bir native app yapıp, "biz mac kullanıcılarını çok seviyoruz" diyecek olan iki yüzlü, veri hırsızı firma.
  • çevrimdışı içerik izlemeyi imkansız hala getiren aşırı saçma uygulama. sadece tarayıcıdan bağlanabildiğimiz gibi 1080p çözünürlüğe de sadece safariden ulaşabiliyoruz. change.org'dan maclere netflix app'i kampanyası başlatmama çok az kaldı.
  • (bkz: browser)
  • ben chrome diye bi uygulama buldum, müthiş çalışıyor. google diye bi firma yapmış.

    edit: cahil olduğumu iddia eden kişi app olunca offline izlemenin allahın emri olduğunu sanıyor heralde, o mobil uygulamalarda geçerli. offline izleme seçeneği olmayan bir app çıkarsa mutlu olacaktır bu durumda. pc için de yoktur "offline" özellikli bir app zaten.

    edit: varmış, hatırlatan kalbi güzel insana teşekkürler.
  • yeterince stabil yapamadıkları için olması muhtemel olay.
  • bunun bir çözümünü bulabilen var mı?

    bootcamp ile windows 10 kurmak (kastığı söyleniyor) veya ekran kaydı ile netflix filmini kaydetmek (çünkü filmi baştan sona açık tutmak gerekiyor çok zahmetli) dışında

    sebebini bir türlü anlayamadığım durum.
  • tarayıcıda izlerken çözünürlük problemi olmadığından, zannediyorum:

    "çözünürlük
    mac bilgisayarlar, aşağıdaki tarayıcı çözünürlüklerinde yayın izlemeyi destekler:

    google chrome: 720p'ye kadar
    mozilla firefox: 720p'ye kadar
    opera: 720p'ye kadar
    macos 10.10 ila 10.15 sürümlerinde safari: 1080p'ye kadar
    macos 11.0 veya üzerindeki sürümlerde safari: 4k'ya kadar"
    kaynak
  • netflix'in windows cihazlara app sunmasinin sebebi, bazi tablet-bilgisayar, dokunmatik yuzeyli bilgisayarlar vs. gibi cihazlarin windows isletim sistemine sahip olmasindan kaynaklaniyor olabilir. yani tablet formundaki windows cihazlar icin microsoft store'da netflix uygulamasi var. ayni app store'da ipad icin oldugu gibi.
hesabın var mı? giriş yap