• çok uzak olmayan bir zamanda gerçekleşecek olay. bu kafayla netflix fanlarını bile bıktırdılar. türkiye pazarına girdiği anda ilk kullananlardan biriydim. daha sonra ise ekim-aralık dönemlerinde kullandım. ancak benim gibi film sever için oldukça yetersizdi. hala da bakıyorum içeriklere yetersiz. dizilerde de 3-5 dizi haricinde aman amanlık dizi yok. türkçe dublaja bu kadar takmalarını anlamıyorum. oğlum bu servisi çomarlar kullanmıyor. ülkedeki elit tabaka kullanıyor. çomar ne yapsın senin servisini? kimlerin kullandığına bakıp ona göre içerikleri düzenlemiyorsanız ileride türkiye faaliyetinizi keseceksiniz. bir gerçek bu.

    not: bu entry netflix türkiye'den birinin bunu görüp imana gelmesi için yazılmıştır. gelmezlerse de kendileri bilir. o gider başkası gelir. torrent varken sizleri sallayan pek olmaz.
  • henüz gerçekleşmemiş ve gerçekleşmesi için şu an hiçbir sebep olmayan bir platformu kabusunda falan mı gördüğünü merak ettiğim yazar beyanı.

    madem şirket ile alakalı bir düşüncen var, koskoca başlığı var amk!
    (bkz: netflix)

    bu başlığı sileceksin ve başıma kalacak. ben de bu öngörüde bulunuyorum.
    var mı arttıran?
  • (bkz: #70482266)
  • cem özdemir, namıdiğer eşekherif'in bugün twitter'da bahsettiği gelişme

    bir diğer opsiyon olarak sansür'e yöneleceklerini belirtmiş özdemir. flood'un devamında netflix ceo'sunun türkiye'de sansüre sıcak baktığını eklemiş. adam ekmeğinin derdinde.

    welcome to advanced democracy bitch
    ileri demokrasiye hoşgeldin lanet olasıca
  • sansüre sıcak bakıyorlarsa bence hiç bakmasınlar. direk çekip, gitsinler. boşuna zaman ve para kaybı olur onlar için.
  • 10 küsür yıl önce çekilen adını dekister diye söyleyerek insan içinde hava atan tiplerden kurtulacağımız anlamına gelir.
    internettenonlinehdbluray4kdizifilmizle.com dan oha garının ciciklerine bak diyerek sıpartaküs izlemeye devam ederler.
  • 2017 ağustos ayında kapanacak kuşlar muşlar demişler. şimdi kuşlar yine gelmiş. belli aralıklarla göç ediyolar sanırım.
  • tanım: tr için büyük netflix için küçük bir adımdır

    smart tv'de flash desteklenmediği için haftasonu sinirlenip netflix üyeliği başlatmıştım. evet içerik olarak başka ülkelerdeki kadar kapsamlı olduğu söylenemez ama yine de kaliteli (görüntü kalitesi) yayınlar izlenebiliyor. (bkz: ultra hd tv alıp ultra hd yayın bulamamak). eğer sansür işi suits'te her "shit", "bullshit" geçtiğinde biplenme ya da sessizleştirme olacaksa 40dk boyunca sessizce hareket eden dudaklar izleyeceğiz demektir. kalan 5dk'da da viski içtikleri için oraya bir mozaik daha yazmanızı rica ediciim.
  • dolar 5 tl oldu ve giderek artıyor, netflix her geçen gün türkiye pazarından kan kaybediyor. bunu da gramajı düşürtme yöntemi yani içerikleri azaltma yöntemiyle idare etmeye çalışıyor ancak bu da kullanıcıların tepkisini çekiyor zira izlenecek doğru düzgün bir film bulmakta giderek zorlanmaya başlıyor insan. haliyle zam yapsalar dahi artık kan kaybı kaçınılmaz olduğu için 2019 bitmeden netflix'in türkiyeden çekilme mailini okuyacak olmak hiç sürpriz olmaz. ya zam yaparlar ve içerikleri zenginleştirirler, ki içerik ekleme konusunda hiç istekli değiller varsa yoksa içerik kaldırma politikası var, üstelik zam yapmaları durumunda yine büyük bir müşteri kaybına neden olunacaktır, ya da böyle içerik eklemeyip aksine kaldırmaya devam ederek hem para hem müşteri kaybederler. yani uzun vadede dolar kuru böyle olduğu sürece netflix'in bu pazarda kar şansı yok gibi görünüyor.

    sansür meselesi yeniden gündeme gelir ve uygulamaya geçilirse zaten isterse binlerce film ve dizi eklensin, yine de kimse kalmaz.
  • netflix turkiye'deki en hızlı zamanında mı çekilecek?

    izlemeden boş yere para veriyoruz bizden iyisini mi bulacak pardon da?

    gerci benim öngörülerim iyi değildir ama yine de kendileri bilir. biz bir şey kaybetmeyiz.
hesabın var mı? giriş yap