• vizyonsuz tiktok fenomenlerinin oynadığı kolej rüyası adlı dizi netflixde çıkarsa üyeliğimi iptal edeceğim. siz de ülkemizi bu platformda rezil eden bu tür dizilere karsı tepkinizi koymak istiyorsanız bu kampanyaya destek verin ve üyeliğinizi iptal edin!

    kolej rüyası fragmanı
  • netflixi televizyon dünyasından ayıran tarafın insanın kişisel zevkine göre şekillenip, istediğin içeriği izlemeyi seçebilmek olduğunu bilmeyen insanların katılacağı fikir.

    televizyonda kanallar var. açıyorsun. istedikleri zaman sana saatler sürüyormuş gibi gelen reklamları izletiyorlar. izlemek istediğin bir şey varsa o saatte orada bulunmak zorundasın. spesifik bir şey izlemek için televizyonun başında değilsen de kendi seçmediğin, bir nevi sıkıntıdan izlemek zorunda kaldığın yapımlara talim etmek zorundasın.

    netflixin bu kadar tutmasının sebebi size bu seçim hakkını vermesidir. isteyen istediği yaş, zeka seviyesine hitap eden yapımı izleyebilir. aralarından beğendiğin iki üç tanesini izlersin. hepsini sevmek zorunda değilsin. ha eğer hiçbirini sevmiyorsan da abone olmazsın direkt olarak. bu açıdan size kalitesiz gelen bir diziyi, filmi veya belgeseli izleyip izlememe seçimini size bırakır.

    bu yüzden katılmadığım kampanyadır. bence de izlenecek bir yapım değil fakat bunun için netflixi suçlamak saçma olacaktır. insanların üyeliğini iptal etmesi sorun değil de bunu bir protesto gibi dile getirmeleri yersiz bence.
  • mesela recep ivedik'ler var. bir kere açıp izlemedim. ama dark izliyorum. kara komik izliyorum.

    şimdi biri var diye diğerlerini izlemeyeyi mi diyorsun sen? e bu baya yukardaki amcanın otoriter rejimi.

    gay var kapat, öpüştüler yasakla.

    yok hocam daha çok ifade özgürlüğü. satın al netflix sen. ben izlemem ama desteklerim.
  • böyle amerikan filmlerinde vardır. biri başlar el çırpmaya, sonra yavaş yavaş diğerleri katılır. sonra alkış kıyamet.

    bir de bunun looser versiyonu var. adamımız el çırpmaya başlar. 3-5. kimse katılmaz. bizimki de usulca yerine oturur.
    hah işte ilki değil, ikincisine benzeyen kampanya.
  • şu netflixi bi rahat bırakın artık günlük meseleniz yapmayın dert edinmeyin. sanane ne dizisi çekiyosa çeksin izleme üyeliğini iptal et ama şu yetersiz düşüncelerini buraya yansıtma. böyle desteksiz fikirler etrafında örgütlenme bekleme lütfen artık.
  • destekleyebileceğim heşteg.
    benim tiktokçularla bir problemim yok esasen lakin kaç aydır bekliyoruz, önce şu south park'ın eksik sezonlarını tamamlayın. yeni sezonlar dediniz, tamam dedik ama 23. sezon hâlâ yok. ayıptır ya.
  • #ancagidersin hashtagı ile izmir marşı eşliğinde uğurlanan söylem.

    yine de nekşfliş akıllı olsun, adamlara seviyeyi yükseltecek diye bel bağladık, flash tv'den beter çıktılar.
  • talep var ki arz ediliyor. gösterime girdiği gün türkiye ilk 10'da görürsünüz.

    (bkz: exatlon) için de benzer şeyler söyleniyordu, şu an en tepede.
  • "ülkemizi bu platformda rezil ediyorlar" diyerek, onların genellemeyi temsil ettiklerini söylemiş oluyorsun ve bunun sonucunda "netflix'i suçluyorsun. :d?
  • böyle zırt pırt kendince hareket başlatan eziklerden hakikaten tiksiniyorum. bir şeyden rahatsız oluyorsan git iptal et, birey ol. niye arkana diğer insanları da almaya çalışıyorsun? sen de biliyorsun tek başına kimse seni adam yerine koymaz. netflix üyeliğim de yok, diziyi de izlemeyeceğim. başlıktaki arkadaşa denk geldi, bu tarz başlıklar ve akımlar yaratmaya çalışan herkes üzerine alınsın bir zahmet, teker teker hepsini ezikleyecek vaktim yok.
hesabın var mı? giriş yap