• bir müzik grubu ki bu kadar olur;
    oh comely innnnnanılmaz bi parça, ben en çok onu severim ve in the aeroplane over the sea albümünün vasat olduğunu amma oh comely'nin bu dünyaya ait olamayacak kadar... kadar... kadar... bu dünyaya ait olmadığını düşünürüm
    (bkz: ne güsel bütün sevdiğim gruplar burda)
  • communist daughter ve holland 1945 şarkılarıyla gönlümde yer edinmiş olan yavşak da bi vokaliste sahip grup. şarkılarından saksafonu eksik etmezler iyi de yaparlar.
  • two headed boy isimli guzel bir parcalari var.tavsiye edilir...
  • elephant 6 records camiasından güzide bir lo-fi indie projesi. jeff mangum'la özdeşleşmiş olan neutral milk hotel 1989 yılında kurulmuştur. robert schneider ile çalışan mangum, 1995 yılında everthing is single'ını, bunu takiben 1996 yılında ilk albümleri on every island'ı çıkarmıştır. bu ilk albüm eleştirmenler tarafından oldukça beğenilmiş olsa da neutral milk hotel'in ikinci ve son albümü olan 1998 çıkışlı in the aeroplane over the sea kendi türünde bir baş yapıt olarak benimsenmiştir.
  • ilk dinleyiste sozlerinden dolayimi* bilmem alismasi zor olan bir grup. zira bir alistinizmi, hastasi olmamak elde degil.
  • sarkilarindan eksik etmedikleri saksafon degil french horn olan, kesinlikle ici bos tanimlamasiyla tanimlanamayacak, olsa olsa degisik olarak adlandirabilecegimiz, dinlenilesi muzisyenler toplulugu. in the aeroplane over the sea isimli albumlerinde jeff magnumun solo akustik gitardaki basarisi gozden kacmamaktadir.
  • kabullenmek çook zor ama jeff mangum yeni bir neutral milk hotel albümü kaydetmiycek.
  • pitchforkmedia'yı live-wire.com'dan beri takip edenler site sakinlerinin network milk hotel, the 6ths, les savy how? gibi grupları yakinen tanidiklarini hatirlarlar.bir nevi müziğin indie ünitesinin network milk otel'i gibiydi orası. yazarların slumber party gibi velvet ruhunu yaşatmaya çalışan gruplara yaptiklari haksız eleştrileri mail yağmuruyla kınadığımız olurdu zaman zaman. neutral milk hotel'in 4. olmasına epey sinirlenmiştik. ama şimdi hepsi geçti.
  • önceleri öyle işte başka bir çılgın indie grup deyip geçtiğim bir gruptu neutral milk hotel.ama şuan sevdiğim gruplardan bir tanesi.bunun sebebi bence bu grubun soundunun öyle hemen dinleyipte ısınılıcak olmamasından kaynaklanıyor.mesafeli gelmişti bana ilk seferinde ama dinledikçe insan boşluğunu başka birşeyle dolduramayacağı bir grup olduğunu farkediyor gerçekten.
hesabın var mı? giriş yap