• 1966 yılında izmir'de bir atölyede üretime başlayan ayakkabı markasıdır. evladiyelik ayakkabılar üretir. hiçbir şekilde bozulma, çatlama gibi sorunlarla sizi karşılaştırmaz. fiyatları pahalı da olsa kalite-fiyat açısından değerlendirildiğinde diğer markalara göre tercih edilesidir.
  • baba ayakkabısı.
  • hakkında bu kadar az bilgi girilmiş olması ile şahsımı dumura uğratan en iyi ayakkabı markası.

    nevzat onay giymeden ayakkabı giydim denmez..

    hotiç , matraş , kemal tunca vb. bütün markaları deneyen biri olarak yaptıkları işte çok iyi olduklarını belirtmek gerekir. fiyatları pahalıdır evet, indirime girmez, girse de 200 tl'nin altına düşmez ama yaz-kış demeden 3 sene boyunca aralıksız giyersiniz ve asla kendini bozmaz..
  • klasik ayakkabı konusunda epik firmadır.
    tancayla falan kıyaslamak bu markaya ayıp etmek olur. firma stratejisi de çok cool'dur, hiç öyle hyper süper indirim goygoylarına girmez, 600'den 200'e düştü gel vatandaş işleriyle uğraşmaz, kendini bozmaz, tıpkı ayakkabıları gibi..
  • klasik ayakkabıya verecek param var diyenin hiç tanco tuncoyla uğraşmadan yönelmesi gereken markadır. iyidir.
  • (bkz: az bilinen kaliteli markalar)

    avm'lerde denk geldiğiniz tüm yerli üreticilerden daha kaliteli ayakkabı üreten izmir'li firma. üç lira daha fazla verirsiniz ama senelerce sorunsuz kullanırsınız. bu kadar az bilinmelerine hayret etmekle beraber, belki de böylesi daha iyidir diyorum.
  • adamlar bildiğin eskimeyen ayakkabı yapıyorlar. avmlerden tonca para bayılıp aldığınız ayakkabılara on basar. izmir’de 5. sanayi yolunda fabrika satış mağazaları var, gidin alın duacı olursunuz.
  • sözlükte pek değinilmemiş ama bildiğim en eski markalardan biri. en azından bildim bileli bizim peder togo ile birlikte şaşmaz giymekten. hatta geçenlerde bulunduğumuz ilde bayağı bir arayıp bulmuştuk adam hemen iki çift yapıştırdı. baba ayakkabısı yani benim için. bu aralar sağda solda hatta sözlükte dahi övgüsüne bolca rastlamaya başladım. umarım iyice popüler olup diğer zincir markalar gibi palet satmaya başlamaz.
  • manisa çıkışındaki bozyaka mağazası henüz kapanıp okula çevrilmemişken oradan aldığım çay rengi ayakkabının markası. 10 yıla yakın süre geçti, hala taş gibi duruyor. genellikle daha yumuşak ayakkabıları tercih etmekle beraber, özel okazyonlarda bunu giymeyi yeğliyorum.
  • bu firmanın ayakkabıları nasıldır? tecrübesi olan var mı?

    1 yıl doğru dürüst kullanmadan hemen yıpranan skechers'lardan sonra daha dayanıklı spor ayakkabı arayışı içerisindeyim.
hesabın var mı? giriş yap