• ios, android ve windows phone sistemlerinde kullanabileceğiniz bir haber uygulaması. dünya çapında haberleri sizin isteklerinize göre ayarlayıp düzenli olarak gelişmeleri takip edebileceğiniz, benim açımdan harika bir gazete.
    eğer ne istediğinizi biliyorsanız, belirli bir uzmanlık alanınız varsa, veya uzmanlaşacağınız sürekli gelişmeleri takip edeceğiniz bir hobiniz vs. varsa kişiselleştirme sonrası işinizi rahatça görebileceksiniz. daha sonra okumak veya değerlendirmek üzere makale veya yazıları kaydedebilme özelliğine de sahip. yükleme sonrası adım adım sizi yönlendirecektir kendileri kişiselleştirme için.
    ipad ve android telefonda uygulamayı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. ipad uygulaması nispeten daha kullanışlı. dandik haber uygulamalarından olduğunu zannetmeyin. uygulama ingilizce ve ücretsizdir.
  • okunan haberlerin sonunda mutlaka "gay madrid, gay greece/athens" diye gay turlarının ya da ona benzer bişilerin reklamı görünen uygulama. ama mutlaka oluyor. amaç ne anlamadım. htc'ye gömülü geldiği için arada bakıyorum bundle ile beraber.
  • telefonunuza açılan lağım kanalı. haber kaynağını ilgilenmiyorum olarak işaretlemenize rağmen ısrarla aynı kaynaktan gelen çöpleri telefonunuza dolduran bir uygulama için başka türlü bir tanım düşünemiyorum.
    düşünmeden kaldırınız.
hesabın var mı? giriş yap