• ingilterenin meshur markasi next'in online shopping adresi. fiyatlar turkiye'den ucuzdur, hatta nextin kendi sitesinden de ucuzdur. fiyat guncellemeyi genelde unuturlar. yillardir champion, adidas, skechers, ugg basta olmak uzere cogu ihtiyacimi burdan temin ederim. vergisini turkiyede yuzde 20 olarak odersiniz. prosedur oldukca basittir. elinize ulasma suresi max 1 haftadir.

    dun siparis verdigim birkac parca urun x2 olarak guncellenmis bugun. aldiklarim geldiginde sarilarak uyuyacam

    orijinal champion (youth size) hoodie 288 liraya satiyorlardi dune kadar. bu fiyata turkiye'de sahte olanini satiyorlar. ayrica kirtasiye icin de bulunmaz nimetler sunuyorlar. mesela otomatik kalem kutusu, canta, suluk, kulotlu corap gibi. her seyin inanilmaz kaliteli oldugunu da ekleyelim tabii ki

    birkac saat once tum fiyatlar yuzde 80 artmistir. söylemeden gecmeyelim, cografya kaderdir
  • herşeye zam gelmiş, fiyatlar 2 katına çıkmış. coğrafyanın amk.
  • fred perry ve an original penguin ürünlerini bulabildiğim site.
  • türkiye’de herhangi bir mağazada 700tl ye alabileceğiniz montun, 800tl + %30 vergi ile 1.040tl ye satan onu da 2 ayda 3-4 aktarma ile ancak getiren gereksiz site.

    yine de bizim ultra zeki memur tayfası çok sever böyle köylü işleri, 4-5 aya kadar türkiye’de çok popüler olacağını düşünüyorum ..
  • bebeğimin kıyafetlerini aldığım site. üstüne %30 vergi ödeniyor. pound üzerinden almamıza rağmen hala türkiye'den uygun.

    kalite olarak da tam manasıyla taş gibi sağlam ürünler geliyor. ben bir beden büyük alıp uzun uzun giydiriyorum.

    gene de yumuşaklık olarak bir carter's değil.

    edit: çok soruldu yöntem. kargo belli tutarın üstüne ücretsiz, toplu alırsanız zaten o tutar oluyor kolayca. siz sipariş verdikten sonra bir mail geliyor ingilizce, %30 vergi vereceksiniz onaylıyorsanız kargolayalım diye. ona tamam diyorsunuz. bir hafta sonra türkiye gümrükten %30 vergi için iban bilgisi ve tam tutar maili geliyor. onu ödedikten 2-3 gün sonra paket kapınızda. maillerinizi sık kontrol edin süreler daha kısa olabiliyor.
  • yillardir cocuklarimin tum kirtasiye, corap, giyimini burdan alirdim. sonradan champion, ugg, converse, skechers toplamaya basladim. zam gelince almayi birakmistim bugun tekrar baktim son zamdan beri fiyatlarda degisim olmamis hal boyle olunca her sey ucuz kalmis. su an skechers, superdry, hype, ugg, toms, mini boden, adidas, river island, calvin klein, desigual kisaca elinizi neye atarsaniz uygun kaliyor. vergisi yuzde 30a cikmis belli bir miktara kadar 0'di hey gidi. tek sorun cok az stok gelmesi, gelenler cok cabuk tukeniyor takipte olmak lazim. next'in kendi markasi da son derece kalitelidir bu arada
  • victorias secret ve pink ürünleri cok hesapli. magazada 1400 liralik hoodie burda 390 ila 590 arasi degisen fiyatlarla satiliyo
  • bu kez siparis onayi istemeden on gun sonra teslim alinmamistir para iadesi yapiyoruz diye mail gonderdiler.
    dedigim gibi onay istemediler ve gumruk icin tarafima ulasilmadi.

    hayir kizlarim da tavsanli botlarini sorup duruyor hergun.
  • fiyatlarina bir anda öyle bir zam yapmislar ki minimum oran yuzde yuz. 380 liraya aldigim hoodie 950, 1878 liraya aldigim ugg botlar 4k olmus. neyse ki ne bulduysam almistim icim biraz rahat
  • tüm ürünlerin fiyatının en az 2 katına çıktığı site. daha birkaç gün önce aldığım ürünlerin kimisi 2, kimisi 3 katına çıkmış. müşteri hizmetlerine bu ani fiyat artışını sorduğumda sistemsel bir problem olduğunu ve 1-2 gün sonra tekrar denememi söylediler. umarım sistemsel bir problemdir de eskiye döner fiyatlar.
hesabın var mı? giriş yap