• şukela reader'da bıkkınlık veren bir videonun başlığı. on başlığın yedisinde konulu video olarak çıkmakta. pek çok kişiyi bıktırdığına eminim.

    neymar gerizekalısının da takımı 5-0 öndeyken yaptığı aşağılık hareketleri de ayrıca değerlendirmek lazım tabi. ben olsaydım daha da sert girerdim karaktersiz şerefsiz evladına. şöyle köşede sıkıştırsam ağzının ortasına ortasına vururum o derece itici bir insan. neyse videoyu da şöyle koyalım.:

    https://www.youtube.com/watch?v=dhiunpi3t7o
  • sürekli konulu videoda çıkıyor. neymar'ın çıkık götünü makas gibi ayrılmış bacaklarını görmekten bıktım.
  • hergün sözlükte alakasiz başlıklarda defalarca gördüğüm video. en çok entry girdiği kanal spor ise bas neymar'ı mantığı ile önüme onlarca defa geldi bugüne kadar. artık pozisyonu yorumlama gereği duyuyorum.

    neymar kahpelik yaparak zayıf rakibi ile dalga geçmektedir. üzerine haksız olarak direk kırmızı çıkmakta ve ilgili oyuncu 2 hafta ceza almaktadır. maç başı parasını da alamadığından neymar aynı zamanda emek hırsızıdır. üzerine neymar'ın sırıtması şerefsiz olduğunu gösterir. saçlarına da bakınca tam bir görmemiş apaçi olduğunu anlarız.

    neymar göttür, şu pozisyonun olduğu gün belli olmuştu bugün olacaklar.
  • sözlükte 59 sn videolarını engelletme isteğini kabartan gıcık video. boş vakti olan bir arkadaş yazsa şöyle bir addon. negzel olurdu.

    bir de brezilya'da ne kadar kolay kırmızı kart gösteriliyor lan! sarı bile verilecek pozisyon değil amk!
  • çalımdan öte şımarık saçma sapan hareketleri gözümüze sokan videodur. ayrıca faul için kırmızı kart fazlasıyla ağır olmuştur.
  • vara yoğa çıkıyor amk maymunu yeter lan!

    gireceğiniz keywordleri sikeyim.
  • o kadar maruz kaldım ki rüyalarıma ve hatta gündelik hayatıma giriyor artık. insanlık dışı bir insan oldum.. kendimi tanıyamaz oldum..

    mesela yolda yürürken karşıdan birisi geliyor ve neredeyse tam ortamızda kola kutusu var. önce elimi belime atıp öylece bekliyorum, adama da hafif bakışlar gönderiyorum. vücudumla feykler atıyorum ona.. sonra minik bir euro step tarzı sağ-sol ve bam.. adamın yanından geçecek şekilde kutuyu geçiriyorum.
  • lanet olsun bu videoya lan. değiştirin artık şu lanet algoritmayı. her başlığın altından bu video çıkıyor. bu videoyu yükleyen ve ekşi'de embed olarak ekleyen kim ise ağır gerizekalıdır. sana diploma veren de hakiki gerizekalıdır.

    tanım: 70 milyar yıllık videoya konu olan sikko bir çalımdır.
  • sözlüğün virüsüdür. ota bokar çıkar karşınıza.
  • allah belasını versin dediğim videodur.içim çıktı arkadaş bu videodan.adamın rakibine yaptığı terbiyesizlik yetmiyormuş gibi sarı kartın tartışılabilir olduğu bir faulde rakibine kırmızı kart verilişi ayrıca sinirimi bozuyor.görmek istemediğim bu videoyu engelleme imkanım varsa lütfen yeşillendirin.
hesabın var mı? giriş yap