• malum videonun 4. dakikasında bahsi geçen anı. gerçi anı nezih babaya mı ait burası çok net değil. çünkü cihangir aziz yıldırımı görünümlü abinin, üflemeli çalgılardaki maharetini sergilerken ifade ettiğine göre nezih bey hatırlamıyor olabilirmiş. anının içeriğine gelirsek; 15 sene evvel bu arkadaş hanımıyla beraber nezih beye misafirliğe gitmiş. ne yemişler , nasıl eğlenmişler bilinmiyor ama , evde sürüyle hizmetçi uşak olmasına rağmen içkileri bardaklara nezih bey bizzat kendisi doldurmuş. adam ağlicaktı bunu anlatırken.

    bu arada söz konusu içki için tahminim
    (bkz: jack daniel's nezih barut edition)
  • hayatta yaşayamayacağım bir anı. ne evde uşaklarım olmasına rağmen kendi ellerimle içki servisi yapacak böyle dostlarım ne de uşaklarımın olduğu bir hayatım olacak.

    oğlum amerika'dan bana video çekip "sen dünyanın en iyi babasısın. ben kendi oğluma senin bana yaptığın babalığın yarısını yapsam kendimi şanslı sayarım" diyecek. ne bana "abbas babaaa abbas babaaa" diye tezahürat yapacak çalışanlarım olacak.

    çünkü benim dedemin ismi abdi ibrahim değil.

    benim dedemin ismi ıppılının ismail. dedem kör cahil haliyle köyde keçi güderken nezih bey'in dedesi ülkenin ilk eczacılarından olup ilaç firması kurmakla meşguldü.

    ıppılının ismail'in torunu olarak hayata gelmekle abdi ibrahim'in torunu olarak hayata gelmenin farkıdır bu anı.
hesabın var mı? giriş yap