• 31 ağustos 1992 doğumlu arjantinli sol bek. şu sıralar bonservisi banfield takımında olan ve murcia takımında kiralık oynayan genç yetenek. ileride dünyanın sol bek krizini çözebilecek kalitede oyuncu.

    ayrıca arjantinin 15, 17 ve 20 yaş altı milli takımlarının hepsinde forma giymiş, kolombiya'da oynanan 2011 u-20 dünya kupasında herkesi kendisine hayran bırakmıştır. hatta çeyrek finalde portekiz ile oynanan maç penaltılara kalmış ve son penaltıyı kaçırarak takımının toplamda 5-4 malup olmasına neden olmuştur.
  • galatasaray'da şu transfer raporlarını veren, oyuncu gözlemleyen, bu doğrultuda oyuncunun alınmasına karar veren, transferde emeği geçen ne kadar adam varsa alayı 5 para etmez. scouting ekibi zaten kepaze, olmasa daha iyi. zamanında 2. ligde real murcia'da oynayıp orada bile tutunamadıktan sonra geri arjantin'e dönen adamdan ne hayır gelecekse bize. arjantin'de boca ve river haricinde herhangi bir takımdan zaten adam alınmaz kolay kolay, hele böyle belli bir yaşa gelmiş adamlar asla. 4 milyon euro verileceği söyleniyor, buna o parayı verene kadar üzerine az daha ekleyip guilherme antonio arana lopes'i getirsinler.
  • 4.5 milyon euro bedelle afc ajax yolunu tutan 1.72 boyundaki sol bek. üçlü savunmanın solunda da oynayabiliyor.
  • thug life ikonu.
  • sihirbaz ismi gibi isme sahip arjantinli futbolcu.
  • (bkz: ray malifalitiko)

    kimse yapmadan bu espriyi ben yapmak istedim. benden önce kimsenin yapmamış olmasına da şaşırdım. mehmet demirkol'a göre hasan ali kaldırım'dan farkı olmayan oyuncuymuş. bunun üzerinde yorum yapmak bana düşmez, zaman göstersin.
  • sezon sonu büyük bi transfer ile ajax’dan ayrılacağını düşündüğüm sol bek.
  • dünyanın en iyi sol bekleri arasına girebilecek olan yetenek
  • söylemesi zevk veren isme sahip futbolcu.
  • galatasaray, 2017-2018 sezonu yaz transferinde ve ara transfer döneminde sol bek arıyordu. yaz transferinde gündeme gelen tagliafico, ıskalanan bir transfer olarak hatırlanacak. scout ekibinin önerdiği ve o dönem 4 milyon euro istendiği söylendi. söylenti doğruymuş ki; arjantin'den 4 milyon euroya 2018 ocak transferinde ajax'a imza attı.

    2017-2018 sezonunda tudor'un yerine fatih terim'in takıma katılmasıyla beraber sol bek istediği ilk öncelikli transfer mevkisi olarak belirlendi. gs'nin ilk tercihi asamoah oldu. yaz transferinde temas olsa da transfer bitirilemedi. kış döneminde yine gündeme geldi. prensip anlaşması olduğu söylendi ama ocak ayı boyunca asamoah beklendi. transfer süreci uzun sürdü ve başarısız sonuçlandı.

    asamoah transferi olmayınca gs'nin tercihi nagatomo oldu. şükrü hanedar ve fatih terim'in italya bağlantıları kullanılarak nagatomo kiralandı. sezon sonunda nagatomo transferi 2,5 milyon euro daha verilerek bitirildi. toplam maliyeti 3,5 milyon euro oldu. nagatomo'nun yaşı itibariyle hizmeti tamamlandı. benzer zamanda alınan ajax tarafından alınan tagliafico'nun yaz sonunda en az 30 milyon euro civarına transfer yapması bekleniyor. soran olursa; ajax ve gs benzer dönemde 3,5-4 milyon euro vererek sol bekine oyuncu aldı.
hesabın var mı? giriş yap