• istanbul anadolu yakası'ndan bir tattoo artist. kendisinin instagramdaki başarılı işlerini bir yana bırakın, kendisinden bırakın randevuyu, basit bir cevap alabilmek asıl başarı. peki neden? yoğunluktan mı? yoo. işbilmezlikten.

    aylar öncesinden ağustos ayı için müsait olduğumu, ona göre plan yapmam gerektiğini belirttim ve bütün ayrıntılarıyla istediğim dövmeyi görselleriyle gönderdim. tam 2 ay sonra ''tamam, olabilir ayrıntıları konuşalım'' tarzı bir mesajı ancak alabildim. zira kendisi o sırada avrupa seyahatinde/iş gezisindeydi. ne yazık ki oralara henüz internet gelmediği için mail cevabı yazmak sıkıntı olmuştur diye düşünüyorum. neyse hanımefendiye attığım, sözde ayrıntıları konuşacağımız ikinci mail'e de 2 haftadır cevap beklerken, biraz önce instagram story'sinde ''cevap veremediklerim için özür dilerim, ani bi kararla avrupaya gittim, byeee'' minvalinde bir metin paylaştı. e ağustos geldi? kaç sene önceden yazacağız size? sanırım tok satıcı olmak, işine saygı duymamak, ''ayyyy cevap veremiyorum çok özür dilerim neyse tek tek döncem bennn'' demek ve sadece maillere cevap vermesi için yarım akıllı birini bile tutmamak bu kadar basit.

    parasıyla hizmet alacaksın, bir de peşinden koşuyorsun. kapris çekeceğinize basın avrupa'ya gidin, dövme sanatçınız onda dövme yaptırdığınız için, o kadar yolu geldiğiniz için, kısacası her şey için minnettar olup olası bir bekletme için özür dileyecektir. hayat şımarık tattoo artist'leri kovalamak için çok kısa. belki de iyi ki bu iş olmamıştır, istanbul'a falan giderdim, sonra ''yaa ben gittim yokum stüdyoda, başka zaman yapalım'' falan deseydi, o zaman n'apıcaktık? yok yok aman kalsın.

    eğer bu entry story'sinde boy gösterirse de, anlayacağım ki kendimi buradan göstermek daha kolay, dövme randevumun kalanı için bu başlığa gireceğim entryler üzerinden haberleşeceğim kendisiyle.
hesabın var mı? giriş yap