• zikkim bırakılırken kullanılan bant.
    sırasıyla 1,2 ve 3 numaralı bantlar en az 2 ay kullanılır. günde uc bes tane içenler için çok uygun değildir. heavy smokerlar içindir. 1 numaralı bantta en yüksek dozda nikotin bulunur. 1 numara 1 ay kullanıldıktan sonra kademeli olarak daha az nikotin içeren 2 ve 3 numaraya geçilir.uygulama yerinde kizariklik, başağrısı, dismenore, soğuk algınlığı ve nezle benzeri semptomlar en sık rastlanılan yan etkileridir.eczanelerde satılır ancak genelde hazırda bulunmadığından depodan getirtilir. bahane ile eczanede oturulur bir çay içilir.
  • yapistirmadan once yapistiracaginiz yeri mumkunse sac kurutma makinesi ile kurutmaniz gereken, yapistirdiginiz yerden pek kolay cikabilen nikotin banti. hatta bir pansuman banti ile sabitlenmesi caizdir.
  • aynı zamanda sigarayı bırakmak icin kullanılan sakız...sigara icme ihtiyacı hissedildigi zaman hemen bir tane alınan sakız tadı acılasana kadar cignenir we daha sonra dis eti ile yanak arasına konur.tadı azalınca aynı islem tekrar yapılır.bu böylece minimum yarım saat devam eder.deneyimlere göre girilen sigara krizi sakız sayesinde daha acısız gecmektedir.basarılı...
  • yedi tane banttan olusan paketler halinde satilan nikotin bandi.uc tane cesidi var,gunde iki paket icenler,bi bucuk,bir ve alti seklinde,paketinin fiyati 14 le 16 milyon arasinda.hesaplayinca pahali gelse de,deger tabi birakmayi basarirsan,sigarada nikotin harici zararli maddeleri almani engellemesi guzel,zaten bagimliligida nikotin yaptigindan,baya bi yardimi olabiliyo.
    ama sapitmis bireylerin baya riskli olmasina ragmen kolda nikotin bandiyla sigara icmesine engel olamiyo bazen.
    yan etkileride vardir baya,riskli olmasa da,kizariklik ozellikle
  • 52.5 mg olanların bir öküze bile nikotin ihtiyacı hissettirmeyecek güçte olduğu kanaatindeyim ki overdose olduğunuzdan nikotin nefreti yaratmaktadır.
    35 mg olanları biraz daha insaflı olmakla birlikte sabahtan takılan bir bant ile akşama doğru "sigara" içme isteği uyandırmakta.
    ben şahsen sigara bağımlılığından kurutulup, nikotin bandı bağımlısı olmak yerine "başlarım bandına" deyip 6. günde bantı da atmış biri olarak, nicotinell'in "sigara içmeden de hayatın devam edebildiğini" göstermesi açısından süper bir icat olduğu kanaatindeyim.
  • gündüzleri görevini layığıyla yerine getirebilse de, alkol içeren akşamlarda kaytarmaya başladığı gözlenen hem sallama hem poşet nikotin.
  • sigara ile olan yaklaşık 15 yıllık keyifli birlikteliğimi 1 ay gibi kısa bir sürede bitirmemi sağlamış nikotin sakızı. prospektüste sanırım 3 ay boyunca kullanın şöyle yapın böyle yapın diyordu ama 1 ay gibi bir süre bu meret ile ayrılmamıza etti. bırakma aşamasında farkettiğim ilginç birşey ise günde 20 tane sigara içen bünyenin sadece 5-6 adetinin istek geri kalanının ise mekanik olarak bir eli dudağa götürme işi olmasıdır. bir zamanlar sigarayı hiç bırakamayacağımı düşündükçe şahsıma göre yüzyılın buluşlarından bir tanesidir.
  • gavuristanda 7, 14 ve 21 lik paketler halinde satılan ve daha ekonomik olan, ülkemde ise sadece 7 bantlık paketlerde piyasaya sunulmak sureti ile insanların sigarayı bırakmasını zorlaştıran * , genel anlamda başarılı transdermal flaster.
  • sakızı sigarayı bırakmama yardımcı olamamış ancak sigarayı bırakmak için başladığım pipo'yu bana bıraktırmış ürün. 1 sene sonra yeniden başladım o ayrı...
  • 52,5mg olanı günde 1,5 paket sigara içen beni tek bir bantla yerlerde süründürmeyi başarmış nikontinli sticker
    benimki gibi hassas bir cildiniz varsa deli gibi kaşındırıyor
    1 dakika ya da biraz daha kısa süren ağrı veya uyuşmalara, bazen ikisine birden sebep oluyor, 5-6 saat sonrasında paketlerce sigara içilmiş gibi leyla bir biçimde dolaşmaya başlıyorsunuz
    ellerde titreme, baş dönmesi ve korkunç bir sersemlik hissi bantı çıkarttığınızda bile bir süre devam ediyor
    yanınızda sigara içildiğinde, ya da kendiniz "bir nefesten nolcak canım" dediğinizde boğuluyormuş hissine kapılıyorsunuz
    35 mglığı ise bir kaç saat sonra tırım tırım sigara arattırıyor insana
hesabın var mı? giriş yap