• beşiktaş maçı sayesinde muazzam bir maddi kazanç sağlayacak olan bölgesel amatör lig takımı.

    iddaa,naklen yayın ve taraftar derken bu sene bal'dan bir üst lige çıkması için büyük şans kazanması da cabası.
  • 1990 yılında kurulmuş olup nevşehirspor'la aralarında fantastik bir rekabet bulunur.

    beşiktaş'a en az bir gol atmalarını istiyorum.
  • beşiktaş'la eşleşmeleri akabinde yaşadıkları sevinç, akla brian clough'un derby county'sinin leeds united'la eşleşmesini getirmiştir.

    (bkz: damned united)
  • (bkz: niğde gazozu)
  • 80'ler ve 90'ların başında o zamanki adıyla 2. lig c gurubunda mücadele eden niğdespor ile karıştırılmaması gereken futbol takımı. nitekim niğdespor iflas ettikten sonra adını önce niğde 51 sonra yeni niğdespor şeklinde değiştirip süper amatör kümede mücadele ediyor. niğde belediyespor ise bilhassa akp'nin belediye başkanlığını kazandığı son yerel seçimlerden sonra şehrin en baskın takım olmaya başladı. gerçi akp'yi sevmeyen niğdeliler bu takımı fazla desteklemese de kupada ilk defa büyük bir takımın şehrilerine gelecek olması bir günlüğüne bütün şehrin belediyespor'u desteklemesine neden olacaktır.
  • beşiktaşımızın, nevşehir kapadokya havalanına indikten sonra 2 kasa niğde gazozu ve neşet ertaş'ın niğde bağları türküsü eşliğinde otobüsle niğde merkezine doğdu yol almasını sağlayacak takımdır.
  • bir beşiktaş taraftarı olarak gönülden tebrik ettiğim takım.beşiktaş as kadroyla gitse 2-1 bitmezdi belki maç ama olay o değil.beşiktaş geliyor diye şaşkın olan onca niğde halkına ve taraftarına rağmen hiç şaşırmayıp , aslanlar gibi top oynamış bu takım.direkten dönen topları , cenk'in kurtardığı pozisyonlar falan var.bu skor ise ya niğde belediyespor oyuncularının şans bulsalar en kötü ihtimalle 2nci ligde oynayabilecek kalitede olduğunu ya da beşiktaş yedeklerinin ptt 1.lig'de 13-18nci sırada yer alacak takım kadrosu kalitesinde olduğunu gösteriyor.
  • beşiktaş maçının ardından 200 bin liralık gelir elde eden takım. beşiktaş'la eşleştiklerine neden sevindiklerinin de cevabıdır bu. şimdi beşiktaş yerine süper lig'den ibb filan gelse yada 1.lig, 2.lig'den gelen bir takımla eşleşselerdi büyük ihtimalle yine eleneceklerdi ancak ne bu kadar gündem olacaklardı ne de bu kadar para kazanacaklardı.
  • geçen yıl olduğu gibi türkiye kupası ilk turunda ezeli rakibi 68 yeni aksarayspor'u deplasmanda 1-2 yenerek tur atlamış takım. ilerleyen turlarda çek bi fenerbahçe diyoruz.
hesabın var mı? giriş yap