• günlerdir maillerin içine gömülmüş çalışan bir anne. o kadar işin arasında bide benimle ilgilendi sağolsun gözlerinden öperim.
  • umut veren aylardır. bahar sevincinin yaz sevincine karıştığı bu aylarda içimizde bitmek bilmeyen enerjiler olur.
  • normalde en güzel aylarken, bu sene bir an önce geçsin güzel geçsin diye dua ettiğim aylardır. sağlık olsun önce şu hayatta bebişler, yoksa bahar mahar hikaye.
  • yılın en güzel ayı olan eylül ayından sonra gelir benim için. yazın başlayacağını haber ettiği için içimi kıpır kıpır eden, her gün sokaklara çıkma gezme tozma isteği uyandıran, denize gireceğim günlerin yaklaştığını düşünerek geçirdiğim aylar.
  • bahar ve ilk yaz aslında.

    ama bence kendisi gerçekten umut veren bir yazar insana*.

    bu sözlük üzerinde yıllardır sanırım okuduğum en tatlı, en gerçek hikayelerden birini anlatmıştır bize; #61959130 ile.*.
  • teklif ediyoruuuuuğm. benimle evlenir misiiiiiğn. gel evet de mutlu olalııığm, bir yuvağğda buluşalıığğm. gel he de kız. evimizin kadını, çocuklarımın ve kedilerimin anası ol. her akşam eve çiçekle gelirim. gece yarısı canın çilek çekerse gider bulur getiririm. yemekler zeytinyağlı mı etli mi olacak diye kavga edelim, sen kazan. sen yemeği yaparken yanına salatayı ben hazırlarım. çöpleri de çıkarırım, bulaşıkları birlikte yıkarız. köpükleri birbirimizin burnuna dokundururuz. yastık savaşı yaparız, dağılan yatakları sen toplarsın, ben dağınık seviyorum. pazar, market alışverişini ben yaparım, parayı sen verirsin faturaları ben yatırırım sdfghj. yemekten sonra salona geçer survivor izleriz ama soranlara "biz sadece belgesel" deriz. soyup dilimlediğimiz meyveleri bıçağın ucuna saplayıp birbirimize uzatırız. haftasonları çoluk çocuk kedi arabaya doluşur civar şehirlerden birine gidip girdiğimiz mekanda karşılıklı telefonlarımıza gömülürüz sdfgh. en çok beni sevdiğin sürece whatsapp'ten başkalarına kalp göndermeni sorun etmem. yüzük takmak istemezsen anlayışla karşılar gerekirse seninkini de ben takarım dfghj. ilan-ı aşk ediyorum benimle evlenir misin beraber yaşlanmaya bir kalemde söz verir misin? (hayır dersen fetöcü diye ihbar ederim.)
  • she said yes. evlendik ve mutluyuz. mutlu ve çocukluyuz. çocuk dediysem kedi. ben bu kediyle aylardır aynı evi, aynı yatağı, aynı oyuncak fareyi paylaştım. yemedim yedirdim. içmedim içirdim. giymedim giydir... öhöm kendisi kendinden kürklü bi' canlı olduğundan pek giydirmedim şimdi yalana gerek yok. amma velakin bu bıyıklı, bu kuyruklu arkadaş, bu götü boklu arkadaş gidiyor gidiyor da bu bahar mı yaz mı belli olmayan arkadaşa yavşıyor. kapıdan girmesiyle ayaklarının dibinde üç takla beş parende atıyor, başka odaya gittiğinde kuyruğunu sallaya sallaya peşinden koşuyor. ulan hani aynı dağın kedisiydik, hani aynı bıyığın teliydik. nankör dedilerdi de inanmazdım, nankör değil o minnoş derdim. yani şimdi hayvana da kızamıyorum ki bu nisan mı mayıs mı haziran mı belli olmayan arkadaşın aynı böyle peşinden koşan bıyıklı arkadaş da çok şimdi. ne diyebilirim ki. yani ne denebilir ki. şimdilik en çok beni sevmesiyle ve bana whatsapp'ten sarı kalp göndermesiyle avunuyorum. (kıskançlıktan kedinin bıyıklarını kesti.)
  • kıymetli, yardımsever ve ince fikirli yazar.
    beyaz yakalı camiasının yüz akı. kariyer basamaklarında yükselirken insani hassasiyetlerini yanında götürmeyi unutmayan ender insanlardan.
    tüm güzellikler onunla olsun :)
  • kendisiyle bir sefer mesajlaşmıştık diye hatırlıyorum. kendisine içten bir merhaba! deyip, iç açıcı nickinin altına, izniyle, nickinin çağrıştırdıklarına dair yazmak istiyorum.

    nisan mayıs haziran, eylül ekim kasımla beraber, benim en sevdiğim aylar. iki partiyi toplasan ilkbahar, ilkyaz, sonbahar, sarı yaz diye iki tam, iki de yarım mevsim eder. temmuzun ağustosun ılık akşamüstleri ve esintili geceleriyle, aralık ocak şubat martın bodrum'daki çisil yağmurlarını, istanbul'daki gri sabahlarını ve ankara'yı beyaz, yumuşacık, büyülü bir örtüyle kaplayan karlarını da alırız, takımımız tamamlanır.

    hayat güzeldir. sevmek yeter. iyi geceler, sevgili okuyucular.
  • nev i şahsına münhasır başarılı ve mühendis kişiliktir. kendisi ile ilgili özet olabilecek kelimeler aşağıda gizlidir ;

    angel of engineer : angeleer.
hesabın var mı? giriş yap