şükela:  tümü | bugün
  • tales of mystery & imagination, the sacred talisman ve afterlife gibi albümleri mevcut olan ve the pentagram adlı acayip şık bi parçaya imza atmış olan isvec kökenli melodic speed metal grubu.
  • (bkz: power metal) (bkz: true metal)
  • (bkz: shadowland)
  • grubun son albüm kadrosu ve albümleri:

    jonny lindkvist - vocals
    fredrik mannberg - guitar
    nils norberg - lead and rhythm guitar
    nils eriksson - bass
    owe lingvall - drums
    mattias bernhardsson - keyboards

    1995 in a time of blood and fire
    1998 tales of mystery and imagination
    1999 the sacred talisman
    2000 afterlife
    2002 shadowland
  • the sacred talisman gibi muhteşem ötesi bir albümü çıkarmış olan isveçli power metal grubu. bu albümlerinden sonra grupta bir vokalist değişikliği olmuştur. gördüğüm üzere grup için bu kötü bir gelişme olmuş zira son iki albümleri the sacred talisman kadar iyi deil malesef(yanlış anlaşılmasın ikiside gayet güzel albümler). müzik biraz daha yavaşlamış ve sacred talismandaki muhteşem soloları göremiyoruz ne yazıkki.
  • mayıs sonunda yeni albümü the 8th sini çıkartacak olan power metal grubu.
    ayrıca lost in time adında mevcut albümlerindeki parçalarından derlenmiş 2 cdlik bir best of albümü de bulunmaktadır.

    diskografi:
    1995 in a time of blood and fire
    1998 tales of mystery and imagination
    1999 the sacred talisman
    2000 afterlife
    2002 shadowland
    2004 new world messiah
    2005 grand illusion
    2005 lost in time (best of)
    2007 the 8th sin
  • sword of steel, pentagram gibi başarılı şarkılara imza atmış power metal grubu.
  • yeni keşfettiğim güzel grup. 'power metal olsun çamurdan olsun' diye bir dinleyeyim dedim, altın madeni çıktı. tales of mystery & imagination albümüyle beni kendilerine bağladılar.
  • tee zamanında metal müzik dinleyen eşim dolores fern in harici hdd sinde bulduğum 'the iron force' şarkısı vesilesi ile tanıştığım güzide grup. şu anda 'spotify' da ilk albümden başladım dinlemeye. the sacred talisman albümüne sıra gelince editleriz.