• nokianin iphonea kar$i cikmasi beklenen telefonu. symbian series 60 mimarisi ve 5. versiyonu uzerinde cali$acak.

    gsm tarafinda quad band, hsdpa destekleyeek. integre gps, 640 x 380 ve 16 milyon renk bir ekran, 3.2 megapixel carl zeiss auto focus kamera, wlan, bluetooth olacak.

    daha cikmadan birkac fotografini gorebilmek icin:
    http://thenokiablog.com/…a-5800-tube-leaked-photos/
  • the dark knight filminde görünen telefondur aynı zamanda.
  • kod adı olan "tube" yerine gerçek adı olan nokia 5800 xpressmusic şeklinde hitab edilmesi gerekilen telefon. neyse, engadget eline almış bu cihazı. bol bol da resmini çekmiş ve incelemiş: http://www.engadget.com/…5800-xpressmusic-hands-on/

    dokunmatik ekran tutkusunu avcunun içi gibi bildiği nokia'da tatmin etmek isteyenler için güzel bir telefon olacak gibi görünüyor.
  • nokia'nın ilk dokunmatik ekranlı telefonlarından biri(dokunmatik'ten kastım ilk iphone tarzı telefonlardan biri, daha önce yoksa çıkardı tabi). yakın gelecekte piyasayı ciddi şekilde değiştireceğine inandığım telefon. özellikler açısından zaten n95/n96 sınıfında bir şey, onun dışında 640x380 ile nasıl video izlenir siz tahmin edin. en güzel artılardan biri ise windows mobile zımbırtısını kullanmayarak bizleri sevindirmesidir.

    içindeki gps n95'deki gibi fason çıkmazsa bir garmin ya da tomtom ile araba'da nasıl harikalar yaratacağını da siz düşünün. 5 serisi olarak çıkması bizleri de düşündürmüyor değil tabi, nserisi dokunmatik ekranlı sürümlerini düşünmek bile istemiyorum.
  • avrupa'da vergi ve ihracat ekleri hariç 279 euro'ya satılan teknoloji harikası.
  • ucuz ve güzel bir cep telefonu olacak, 2 milyon parçayı ücretsiz indirip dinlemenize izin verecek, 400 dolara(kontratsız, şartsız, şurtsuz) satılacak. daha ne yapabilir nokia bilmiyorum.
  • beni çok heyecanlandıran oyuncaktır. iphone, omnia, htc derken "tamam." dedim; "işte aradığım fiyatta ve özellikte alet." ama gelin görün ki 2009'un ilk çeyreğinde ülkemize gelecekmiş (279€ ve artı ötv).

    http://arsiv.sabah.com.tr/…499acbf3997c408e869.html

    edit: link ölmüş, düzelttik hemen. teşekkürler bernaive.
  • nokia'nın diğer firmalara(özellikle iphone'a) karşı çıkardığı içinde herşeyi olan telefon modeli.
    yeni nesil n-gage yazılımı destekli(oyunseverler için), çift hoparlörlü ve ekstra çipi ile yükses sesli(müzikseverler için), 3.2" geniş 640x380 pixellik 16milyon renkli ekranlı(videoseverler için), 3.2megapixel carl zeiss optikli, otofocuslu, 3xdigital zoomlu, 2ledli flaşlı(fotografçılar için), wi-fi, 3.6mbps bağlantı hızıyla gelişmiş xhtml(?) internet tarayıcılı(internet bağımlıları için) ve ayrıca tv ve 3.5mm jack çıkışlıdır bu canavar.symbian s60 5th edition üzerine kurulu sistem barındıyor.
    sitesinde 400saat bekleme süresi yazması, "dokunmatik ekranlı bir telefonun şarjı 1günden fazla da dayanabiliyormuş" ütopyasını gerçekleştirmiştir. fiyatının ise türkiye'de 300-450$ arasında olması bekleniyor.
  • tip olarak iphone'un yanından bile geçemeyen nokia tarafından çok geç kalınarak piyasaya sürülen telefon. özelliklerine bakmıyorum bile çünkü iphone'un tercih edilme sebebi teknik özelliklerinden ziyade, ekran özelliklerinin üstünlüğü ve dış görünüşüdür. dolayısıyla iphone'un hitap ettiği kitleye göre iphone'u kill edebilmekten* çok uzaktır.
  • klasik kaba bir nokia dış dizaynı, klasik kaba symbian menüleri olan telefon.
hesabın var mı? giriş yap