• noktasız virgülsüz ortama dalan yazarlar. gözleri dalmıştır belki o an. olsun, onları da seviyoruz...
  • yazarın sonu nokta ilavesiz entrylerde imzası varsa eğer "çabuk olmam lazım, bunu benden başkası girmemeli. vallahi harika fikir, ya ben galiba süperim" düşüncesiyle yazmış olduğu hissi uyanıyor bende. tabii virgülsüz olanları da ayrı bir akıcı, ayrı bir süper.

    dil bilgisi şart.
  • okuyan kiside, yani bende, roller coaster'a binmis hissi yaratiyorlar.

    (bkz: #22920312)
  • i harfi yerine ı harfi yazan ortalama türk insanından on bin kat daha başarılıdırlar.
  • pek bi aceleci yazarlardır anlamıyorum arkadaş ben bu yazarların ne yapmaya çalıştıklarını neden böyle yaptıklarını ne var yani araya bir virgül sıkıştırsan nokta sıkıştırsan nasıl yazıyorsun o entrylerini nasıl bir heyecandır o yemin ederim cümlelerindeki vurguyu çözmek için defalarca okuyorum yazdığın entryi ne yani bu mudur amacın defalarca okutmak mıdır entryini hayır anlamadığım şey hiç mi okumuyorsun yazdığın entryi koca bir paragraf yazıyorsun hiç mi dikkatini çekmiyor ufak bi eksiklik yazarken yaşadığın heyecanı bizim de mi yaşamamızı istiyorsun hani bir kişiye sinirlenip o kişi hakkında noktasız virgülsüz entry giriyorsun ya güzel kardeşim ben senin entryini okuduktan sonra ağız burun dalasım geliyor o bahsettiğin kişiye o derece etkili oluyor entryn mesela bunu da okuyanlar sana sinirlensin diye böyle yazdım bir hışımla okuyup ne amına koduğumun insanıymış da bu kadar sinirlendirmiş diyecekler senin hakkında sen yine de noktanı virgülünü esirgeme bizden pek sevgili yazar arkadaşım mecbur muyum ben yazını okurken kendi kendime burada virgül olması gerekmiş aslında demeye ve sürekli senin eksiklerini kafamdan tamamlamaya çalışmaya
  • okuması en az yan yana iki nokta kullanılan entry'leri okumak kadar irrite** edici olan entry'ler yazan yazarlardır.
  • son zamanlarda sayıları inanılmaz derecede artmıştır.

    abi adam 10 satırlık entry giriyor; cümleler nerede başlıyor nerede bitiyor belli değil.oku baban gibi eşek olmaya hasret bırakıyorlar. o derece karmaşık bir evren var. ne nereye giriyor kim nereden çıkıyor belli değil. yahu kardeşim herşeyi geçtim bari nokta kullan ya. ona üşenme bari.

    hayır çaylaklık döneminde kullanmıyor muydun? kullanmadıysan nasıl yazar oldun; kullandıysan sonra neden bıraktın? sigara mı bu ya? alla allaa.

    edit:imla.
  • geçen hafta yapılan toplu çaylak alımıyla artan yazarlardır. yönetim özensizce yazar aldıkça devam edecektir.

    twitter gibi yazıp geçiyorsunuz. nokta yok, virgül yok hatta tanım bile yok. entry’yi anlamam için 3 defa okumam gerekiyor ki nerede cümle bitmiş çözebileyim diye. azıcık özenin şu entrylerinize.
  • entry okuma işini zorlaştıran yazardır. yapmasın, yapmayın. noktalama işaretleri var, kullanın.
hesabın var mı? giriş yap