• az ve öz yazmasına rağmen birkaç satırdan müzik kulağı ve harıl harıl çalışan bir beyni olduğu hemen anlaşılmakta olan kıymetli yazarlardan birisi. yazar kalitesinde sağlam bir düşüşün görüldüğü böyle zamanlarda sığınılacak limanlardan adeta.
  • (bkz: nane likörü)
  • (bkz: #71794422) bana çalışacağım stüdyoyu önermiş olan ve önerisine müteşekkir olduğum suser.
  • yeni gelen 10. nesil bir yazar.

    (bkz: hoşgelmiş)
  • neredeyse bir yıl önce attığım o mesaj çok şey getirdi. kendimden bir parça gördüm onda. bana çok şey öğretti gerek hayata bakış açısı olsun, gerekse müzik zevkiyle. arkadaşlığa en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda bana arkadaşlık etti. aramızda kilometreler olmasına rağmen sanki yan yanaymışız gibi hissettim hep.

    hayatında hep zorluklar yaşadı, hem babasından hem de sevgilisinden, arkadaşlarından ve hayatındaki diğer gereksiz insanlar tarafından. hepsinin üstesinden geldiğini sandı ama hayat ona tekrar sertçe vurdu. kelimenin tam anlamıyla çok iyi bir insan olmasına rağmen başına gelen kötü şeyleri haketmedi.

    kendisinin acayip gelişmiş bir sanatsal ruhu var ve acayip yaratıcı bir insandır. yukarıda da yazılmış, harıl harıl çalışan bir beyni var. ekşi sözlükten tanıştığım ve arkadaş olduğum 4 kişi var, o da bu 4 kişiden biri benim için. arkadaşınız olmasını isteyeceğiniz türden bir insandır kendisi.
  • şunu dinlerken aklıma gelen hatun.

    ben evhamlı biriyimdir, bilen bilir. arada insanları kontrol ederim, napıyorneediyor falan bakarım ama pek bulaşmam.

    canı sıkça sıkılıyor, biliyorum ama hayat böyle işte, bir adam vardı canı sıkılan tarzı geçiyor sürekli. bir şekilde yolunu bulacak eninde sonunda ama önemli olan o yolda kendisini kaybetmemesi.

    kendisi iyidir hoştur falan. bana 10 sene önceki halimi hatırlatıyor çokça.

    dediğim gibi, bir şekilde yolunu bulacak zaten. benim fikrim, hani birisi için "iyi yolda" derler ya gelişimini anlatmak amacıyla, hah, hangi yolda olursa olsun üzerinde olduğu yolu iyi yol yapabilecek kapasiteye sahip olduğunu biliyorum.

    ayrıca, aklıma her geldiğinde istemsizce gülümsememe neden oluyor kendisi; zira bana şunu anımsatıyor her seferinde.

    aslında takip bile etmiyorum, ne yalan söyleyeyim; ama 2-3 ayda bir aklıma düştüğü de doğrudur.

    söylediklerim için teşekkür edip mesaj atmasına gerek bile yok; keep up the good work, yeter.
  • yazdıkları hem ruhumu acıtıyor hem ferahlatıyor. eksik cümlelerime rastlıyorum sanki.

    hani böyle bir şeye derman olacağınızı anlarsınız ama adım atacak bir ortam olmaz hiç. sanki yakınında olsam o tütsülü buhurlu yalnızlığında o aradığı figürmüşüm gibi.

    bazen iyileştirirken iyileşir insan. sanki onu iyileştirsem iyileşecekmişim gibi.
  • kapsamlı bir müzik kültürü olan derya deniz suser. sahip olduğu plakların hakkını veren kaliteli de bir koleksiyoner.

    varoluşsal sancılarını bir kenara bıraktığında 1 tabak pilav üstüyle bile dünyalar kadar mutlu olabilecek potansiyele sahip. severek takip ediyoruz.

    fakat 70lerin müziklerini fazla hafife alıyor.
  • zeki.
    kültürlü.
    duyarlı.
    biraz karamsar.
    o da karamsarlığın yapışkan karakterinden.
  • öncelikle kendisinden buradan da özür diliyorum daha önce girdiğim nick altını neden, niçin, hangi gerekçe ile sildiğimi gerçekten hatırlamıyorum.

    kendisi bir tat olsa benim için kesinlikle sıcak şarap olur ilk buluşmamızda sıcak şarap içti ilk tadına ben de onun fincanında baktım. sanat aşkı ferhat'ın şirine, leyla' nın mecnun' a olan aşkı gibidir. müzik zevki tartışılmaz. plak koleksiyoneri. ve çok iyi bir arkadaş. konser budyim.

    kendisi ile çok iyi arkadaş olursunuz ben oldum. sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür dilerim.
hesabın var mı? giriş yap