• güldüren tespit; gerçekten bi' genellenmedik bu kalmıştı hayatımızda. ömrümce profesyonel bir nöroloji hastası ve aynı zamanda bir noktadan sonra tesadufen de farklı bir branşın hekimi olarak gönül rahatlığıyla hadi ordan çekiyorum.

    her meslek grubunda olduğu gibi nörologlarda da vardır tabi arızası manyağı ben de tanırım bir kaç tane böyle nörolog amma lakinki öyle değildir, neticede bu bahsedilenler kişilik özelliği meslek gerekliliği değil. eyyorlamam bu kadar
  • (bkz: cengiz dayan)
  • (bkz: eric foreman)

    eli yüzü düzgün çocuktur aslında ama house'un yanında çalışan herkes az buçuk ondan bir parça alıyor.
  • "kant neden öldü?" mrveyaemgdeğilşaşırtıcı

    "kant’ın hastalıktan önce (solda) ve hastalık sırasında el yazı örnekleri. hastalık döneminde, hastalığa bağlı olarak, kağıt kullanımındaki uzaysal bozukluklar ve düzensizlik dikkat çekici."

    "dostoyevski’nin “aura”ları"nörolojidoktorumristememişyazmış
    "dostoyevski geçirdiği nöbetlerde tür olarak epileptik nöbet özelliği gösteriyordu. yakın arkadaşlarından starkov, yazarın geçirdiği bir nöbeti şöyle tanımlıyor: “atakları ayda bir bazen daha sık geliyordu. bir atağına, sanırım 1865 yılında şahit oldum. neşeli bir şekilde konuşuyorduk. birden ajite olmaya (huzursuzluk hali) başladı, bir şey söylemek üzere ağzını açtı. ona dikkatle baktım. aniden ağzından acayip uzun bir çığlık çıktı ve şuursuz şekilde yere yığıldı...vücudu kasıldı, ağzı köpürdü. dostoyevski bana nöbetlerden önce kendisini çok mutlu, canlı hissettiğini söyledi.” arkadaşı bayan kovaleskaya’ya epileptik nöbetlerden önce duyumsadığı bu mutluluk ve zevk dolu yaşantıların birisini tüm yaşam boyu tattığı zevklere değişmeyeceğini söyler. buradan dostoyevski’nin “aura”larına geçebiliriz."

    haklı bir tespit.
hesabın var mı? giriş yap