• (bkz: eski nors dili)
    (bkz: vikingler)
  • sade ve çok şık çantalar/kılıflar üreten bir marka. ayrıca t-shirt, sweatshirt ve hoodie gibi kıyafet seçenekleri de var.
    laptop kılıfı alıp gayet memnun kaldım kendilerinden. umarım bozmadan devam ederler yollarına.

    bu da web sitesi
  • muazzam çantalar üreticisi marka. yedi ay önce, çalışma bilgisayarım için brixton modelinin basalt rengini aldım. hayatımda bu kadar beğeni alan çok az eşyam oldu. her gün sabah akşam bilgisayarı taşıma zorunluluğu olan bir işim var ve bu süre içinde kar, yağmur, güneş gördü. herhangi bir yıpranma veya solma yok. şiddetle tavsiye ediyorum. muadili kaft ele ayağa düşmüşken, bir saniye bile düşünmeyin.
  • yaklaşık 2 aydır bel çantasını ve mag midi model sırt çantasını kullandığım marka. malzeme kalitesi beklentimin çok üzerinde çıktı. tereddüt eden varsa etmesin. tek falsosu sitesindeki fotolar bence. insanlı foto koysalar çok daha fazla satarlar. bir de fotolar beyaz fonla ve muhtemelen beyaz ışıkla çekildiği için normalden daha açık çıkıyor renkler. yani alacağınız ürün fotodakinden ufak bir ton daha koyu gelecek.
  • kargom gelmeden bile sadece müşteri memnuniyetleri ile benden 10 puan almış markadır. ben bu konularda biraz uyuzumdur, çok kolay puan kırarım ama tüm taleplerimi büyük bir memnuniyet ve özenle karşıladılar.

    bozmamanız dileği ile. elemanlarınız gerçekten çok iyi ve ilgili. daha çantam gelmeden teşekkürlerimi iletiyorum.

    edit: ama renk konusu harbiden muallakta; renkler sitesindeki beyaz, güçlü stüdyo ışığı altında farklı gözüküyor size gelince güneş altında farklı gözüküyor. göz önünde bulundurarak alın.
  • ülkemizde arada sırada iyi şeyler de oluyor dedirten firma.
    iki ay önce bir büyük bir de küçük boy sırt çantası aldım bu firmadan. ne zamandır yazacağım unutuyorum. çantalar çok başarılı kendilerine teşekkür ediyorum.
  • erkek tshirt'ü internet sitesinde bulunmayan marka.
  • ilk defa alışveriş yapıp laptop kılıfı aldığım marka. tahmin ettiğimden daha başarılı çıktı, fiyat olarak da uyguna aldığım için beklentim çok yüksek değildi ama gerçekten çok kaliteli.
hesabın var mı? giriş yap