• orası avrupa ülkesi. insan hakları gelişmiş. vardır bir bildikleri. hem sana mı kaldı acaba oradaki hayvanseverler seni beşe katlar.
  • norveç parlamentosu'nun onayıyla alınan karardır.
  • bizim cografyada tutmaz bu kampanyalar ama norvec'te durum farkli olabilir. 1 imza 1 imzadir.
  • kartalların yaşam alanını işgal et, orada hayvancılık yap, hiçbir savunma içgüdüsü kalmamış genetik modifiyeli hayvanları savunmasız ovalara sal. kartallarda normalde avlayacaklarının 10 katını avlayıp, normalde çoğalacaklarının 10 katı çoğalsınlar.

    sonra kartallar çok çoğaldı 200 tanesini öldürüyoruz. imza kampanyası büyük ihtimalle işe yaramaz, zira orada bir "doğa dengesi" bozulması durumu vardır. o doğal dengeyi "normale" çekmek istiyorlar.

    yarın o meralar çoğaldı mı bir daha çoğalacak yine öldürülecekler.

    edit: öm yoluyla "ee biz nasıl kuzu şiş yiyacağz" minvaline denk gelen serzenişler geldi. kartalı da yiyin abim, her şeyi yiyin ama doymazsınız ki.

    tüm insanlığa ajan smith'den gelsin:

    sizinle, bir süredir kafamı meşgul eden bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. bu düşünce aklıma sizin türünüzü sınıflandırmaya çalışırken geldi ve anladım ki sizler aslında memeliler sınıfına dahil değilsiniz. bu gezegendeki tüm memeliler, yaşadıkları çevre ile içgüdüsel olarak bir denge kuruyorlar. ama siz insanlar öyle değilsiniz. bir bölgeye yerleşiyorsunuz ve çoğalıyorsunuz, tüm doğal kaynakları tüketene kadar çoğalıyorsunuz. canlı kalabilmenizin tek yolu başka bir bölgeye yayılmak. bu gezegende bu şekilde yaşamını sürdüren bir organizma daha var. ne olduğunu biliyor musunuz? virüsler. insanlar hastalıktır. bu gezegenin kanserleri. sizler vebasınız. ve bizler de bunların ilacıyız.
  • doğanın dengesinin götüne koyan neredeyse tek tür olarak yine doğanın işine karışıyoruz. tamam, uzmanların önerileriyle filan yapılmıştır ama kararın norveç parlamentosu'ndan çıkan siyasi bir karar olduğu gerçeği de değişmiyor.

    domuzları yerinden edip boğaz'da boğmaya çalışmamızla, yaylalarda yaptığımız yollar, sitelerle ayıların yaşam alanlarını göt kadar yerlere sığdırmamızla arada hiçbir fark yok.

    japon da olsa, norveçli de olsa, türk de olsa, insan yine aynı insan işte!.. insanların çıkarları uğruna katledilecek doğanın çocuklarıdır. aha da tanım!..
  • 100 tanesini benfica kulübüne kalan 100 tanesini beşiktaş kulübüne göndererek bu kıyımın önüne geçebilirler.
  • tamamdır bro
  • aslında norveç denince akla güzel şeyler geliyor ama bu yaptıkları hiç yakışmıyor. koy gemiye, uçağa neyse başka bölgelere gönder öldürmek nedir vicdansızlar.
  • öldüreceklerine baska ulkeye gondersinler. norvec'e hic yakismadi.

    hicbir ulke almak istemez mi? kartallarin dogaya olumlu katkisi yok mu?
hesabın var mı? giriş yap