not enough mana
-
"yeteri kadar mana yok" anlamında role playing game cümlesi.
ha bazıları var bunu "system low on resources" ile aynı anlamda kullanıyor, onları da seviyoruz. -
gandalf, yogun istek üzerine diablo 3te yer alan bir karakterdir. siz de ona olan sevdanızdan dolayı onu secmiş, güzel güzel undead kesmektesiniz. neyse, kes kes baş olmuyor, bari su balroga dedigimizden büyüsünü bi yapalım deyip tıklıyorsunuz butona, fakat o da ne! gandalfın
- annon edhellen, edro hi ammen! fennas nogothrim, lasto beth lammen!
demesiyle,
- not enough mana demesi ,
ardından da oracıkta ruhunu teslim etmesi bir oluyor..
yaa yaa.. manan dolu mu bakmadan giristin büyüye, kaldın ortada (glamdring neyine yetmedi).. bi de yanlıslıkla save and exit game de dedin heyecandan.. ah benim bahtsız kardesim ah.. -
(bkz: manasi yoktur)
-
-
diablo 2 de sorceress tarafından çatışmanın ortasında yayıla yayıla söylenmesi durumunda (naad inaf meaanaaa) en yakın waypointin ne kadar uzakta olduğunu hesaplattırır. zira eğer çok koşacak gibiyseniz hiç uğraşmayınız, efendi efendi escape'e basıp olayı hallediniz, köyden (!) yeniden başlayınız.
edit: hem cümleyi düzelttim, hem de farkettim ki 2004'te mana potion'dan ve warmth isimli güzide olaydan haberim yokmuş sanırım. hehe. küçük malganis işte. şakalar eylenceler, bilmişlikler hep. tıfıl seni.
(entry'i oylayıp dikkatimi çekmesini sağlayan arkadaşa sevgiler) -
(bkz: manah manah)
-
bazı rp oyunlarında i need mana şeklinde de dile getirilen uyarı amaçlı kullanılan cümle.
-
(bkz: oom)
-
bir benzeri out of rangedir bunun. illet eder adami. (druid oynayan warcraftcilara selam ederim.)
-
(bkz: not enough rage)