• spor hakkında yazılan entry'nin sonuna "objektif bir yorum yazıyorum ona göre, hemen eksilemeyin, karma'mı çok önemsiyorum, amman zeval gelmesin" düşüncesiyle düşülen nottur. ulen yazdın işte yazacağını, banane hangi takımlıysan?
  • vallahi, yemin ediyorum demenin futbolca söylemi.
  • bazı aklıevvellerin iddia ettiği gibi objektif olma sevdasından, ya da daha kötüsü 'karmama bir şey olmasın.' mantığıyla yazılan bir şey değildir; futbol ya da başka herhangi bir spor alanında belirli bir tartışma sürdürürken, karşılıklı görüş paylaşımında bulunurken çoğu noktada karşındaki kişinin hangi takımı tuttuğunu bilmek işe yarar. illa yazılmalı demiyorum, ben çoğunlukla yazıyorum ama dediğim gibi; her zaman da objektifliği kanıtlama çabası değildir bu not.
  • "rakip takım hakkında olumlu entry gireyim ki taraftarları şükela versin. takımımı belirteyim ki bizim renktaşlardan da 3-5 bir şey koparayım" mantığının sonucudur genelde. ama böyle olmaz. kendi takımındakiler "vay sen rakip takıma yalakalık mı yapıyorsun?" der, rakip takımdakiler "vay şerefsiz x'li" der. iki taraftan da "çok kötü" yağar :(
  • bence daha çok "angry birds, kedicikler, hamsi kafalı, 8taşlı" yaftası yememek için kullanılıyor.

    zira bok atmaya o kadar meyilli bir milletiz ki kendimizden olmayan, farklı bir görüş belirten biriyle karşılaştığımız anda yapıştırıveriyoruz etiketi...
  • genellikle entry'nin zamanının ötesine gitmemesi, şükela alması için yapılan hareket. sözlükte futbolla ilgili olumsuz bir eleştiri yapınca veya en kötüsünden olumsuz bir örnek verince direkt olarak zamanının ötesine gittiğinden dolayı, bazıları böyle bir yönteme başvurmuş. adam örneğin galatasaraylı, takımdaki bir futbolcu için olumsuz bir yazı yazıyor altına da hemen döşüyor not galatasaraylıyım diye ki kötülenmesin. aynı şekilde adam fenerbahçe'den herhangi bir topçuyu öven bir yazı yazıyor, altına not galatasaraylıyım yazıyor ki millet şükelayı döşesin. ilk kim bu yönteme başvurduysa bravo, güzel taktik valla.
  • adettendir şeklinde başlayan kalıp.
  • iyice gına getirdi ama.
    hayır beğenilmek ve objektifliğine hayran olunması için niye bu kadar kasıyorsunuz?

    umarım kurada beşiktaş'ın eleyebileceği bir takım çıkar.

    not: galatasaray

    ------------------------------------------------------------------------

    bu yapılanlar ayıptır.

    not: fenerbahçe

    bu tarz entrylere de not yazmayın bari be kardeşim.
    mallarla dolu salak bir ortam burası da.
    gözünüzde büyütüp "aman beni çok sevsinler aman beni beğensinler" diye triplere girmeyin.
  • sayısız örneğini görebileceğiniz garip bir alışkanlık. galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş taraftarları tarafından yapılan ve kendi takımları ile ilgili özeleştiri ya da karşı takımı öven bir entry girdikten sonra bırakılır genelde.

    not: beşiktaşlıyım. *
hesabın var mı? giriş yap