• bide ozge uzun vardır.arada bi bu spikerlerin adını yazarlar.ne hikmetse
  • şu saatlerde haberleri sunan bir kadın var. işte o kadın dünyanın en güzel kadını. nba'a maçlarını izleme sebebim o.

    ek : o dünya güzeli gülay özdem imiş. allah belamı versin 5 banu güven gelse güzellik konusunda yarışamaz. bak bela okudum, o derece.
  • bu spikerlerden esmer olanı nba maçlarını izleme nedeni olurken, bir de tombul olanı vardır o daha bir şeylere neden olamıyor. ayrıca haberlerin başında maça içinden küfrediyormuş gibi geliyor.
  • geceleri ntv'de haberleri sunan spikerler olup;
    içlerinde bir tane, ismi burcu olan ama burcu esmersoy olmayan var...
  • işe yeni başlayan ve ana habere doğru olabilecek yükselişlerine buradan başlayan, biz gece zombilerinin ilk görme fırsatını bulduğu ve adları bilinmeyen taş gibi hatun potansiyeli taşıyanlardır.
  • yeni yayın dönemine başladığı günden beri mirgün cabas benzeri, açık tenli renkli gözlü bir beyefendinin sunmakta olduğu bülten ama kimdir nedir bilen yok. zira bizim ülkenin haber kanallarında spikerlerin adları asla ve kat'a bülten başında ekranda yazılmaz. ne gerek, kim elini yoracak spikerin adını yazmakla?? müneccim olan türk halkının adamın tipine bakınca adını da anlaması gerekiyor herhalde haber kanalı yöneten pek muhterem şahısların takdire şayan gerizekalılıktaki mantıklarına göre. saatler boyu haber okuyup bu kanalların ekran yüzleri olurlar ama isimleri ekrana yazılmaya layık değildir bu insanların. tabii haber spikerleri hakkında yorum yapmak için tek şartı bu şahısların burcu esmersoy, gülay özdem, banu güven gibi hanımlar olması olan internet kullanıcıları 'sap'ları izleyip haklarında yorum yapmaya zahmet etmedikleri için kimdirler, necidirler, bu şekilde de bir bilgi alamayız kendileri hakkında.

    sahi, haftanın dört günü ntv'de gece haberleri'ni sunan delikanlı kimdir acep??

    edit : yüksek araştırmalarım sonucu komposto'nun verdiği bilgiyle söz konusu şahsın ahmed arpat olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. teşekkür ettim.
  • instagramlarina bakildiginda kezban level 99 olduklari gorulur.

    simdi fikra zamani.otobuste yasli teyze sofore bi avuc badem uzatti. bi sure sonra yine bi avuc badem.sofor teyze allah razi olsun da neden bana badem uzatiyorsun dedi.teyze:evladim ben bademli cikolatayi cok seviyorum ama bademden nefret ederim.cikolatayi emip bademi sana veriyodum.

    uyyyyyyy.haczan czok komik haa.

    evet birebir paylasmis uzun burunlu temel arkafonuyla.
  • buket aydın baykal da bu ekolden gelmiş olup artık ntv ana haber bültenini sunmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap