• ufak çaplı ev partileri, okul radyoları için kullanışlı cd calarlı dj aleti..
    pitch li falan..
  • türkiye'deki dj turntable'ları konsunda piyasa marka olarak pioneer bilinirken numark şahane ürünleriyle uzaktan göz kırpmaktadır.
    http://www.numark.com/
  • (bkz: stanton)
  • pek profesyonel olmayan ama 200-300 kişilik partilerde iş gören, basit sistemleri vardır. mixerları güzeldir. axis 2,8,9 isimli tekli cd çalarları pek kullanışlı değildir. mixerları ile daha ön plana çıkarlar. turntableları da duyduğum kadarıyla iyiymiş
  • (bkz: dj nu-mark)
  • turntable´lari gayet iyi olan, abd - almanya - türkiye fiyatlari arasinda cok büyük fark bulunan firma.
  • pt 01 usb modeli giriş seviyesi olarak alınabilecek en güzel pikaplardan biridir.
  • nwave 360 model referans monitörünü alıp, tek denemede tekrar ambalajına yerleştirerek iade ettiğim marka.

    bakın, bir ürünü ürettiğinizde sahip olduğu fonksiyonun maksimum düzeyini karşılayabilecek kapasitenin bulunması gerekir. nwave 360'ta sesi en sona getirdiğinizde cızırtı ötesi bir tırmalama sesi alıyorsunuz hem de ne çalarsanız çalın. o ses açma düğmesinin maksimumu, cihazın sahip olduğu kapasiteden öteye geçiyor. dahası görece daha kısık "ya cızırtı gelmiyor sanırım" dediğiniz seviyeye indiğinizde ise ses kalitesi o kadar kötü ki dandik bir radyodan daha iyi ses alırsınız.

    özetle, paranızı boşa vermemeniz gereken verecek olursanız da kötü bir deneyime hazır olmanız gereken nwave 360'ı üreten markadır.

    bu deneyimim yüzünden ürünün bana teslimi, ardından iadede gönderimi ve yeni siparişin gelmesini beklerken yaklaşık 9 gün kaybettim... üzerinde numark yazan poşeti bile evime sokmam artık.

    edit: iade sonrası pioneer dm50d aldım. aradaki seviye farkı öyle bir uçurum ki. neredeyse iki katı fiyata hem ebat hem de kalite açısından çok daha iyi bir standart elde etmiş oldum. şimdiden uzun süre kullanabileceğim kanaatindeyim. nwave 360'a olan iğrentim daha da körüklendi.
  • geçenlerde hobi olarak numark party mix ıı aldım. amacım giriş seviyesinde mixer ve controller ile takılıp sonrasında bi pioneer turntable a geçiş yapmaktı. bi süredir deniyorum, içinden serato dj uygulaması çıktı ve direkt uyumlu olarak çalışıyor. hem scratch hem mixler için şimdilik iş görüyor.
hesabın var mı? giriş yap