• http://www.nurayulker.com/ adresinde konuşlanmış gibi görünen biri ya da değil.
    gerçekten böyle birisi var mıdır, bilmiyorum. bir resim var, onun mu bilmiyorum.
    mesele şu. nuray ülker adına düzenlenmiş siteden nuray ülker’in ‘you’ şarkısını (!) indiriyorsunuz. dinliyorsunuz. güya bu şarkı onunmuş, kaydetmiş, tıpkı irem yağcı’nın hayalet sevgilim’i gibi. bu “you” isimli şarkıyı şu ana kadar 2425 kere indirilmiş. adına düzenlenen http://www.nurayulker.com/ sitesi 12 mart 2006’da alınmış.
    şöyle bir not düşülmüş:
    “arkadaşlar;
    şu zamana kadar bana ve şarkıma gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. fakat ülkemizde sansasyonel olmadıkça kimse iyi şarkı ve sarkıcıyla ilgilenmiyor maalesef üstelik ilgilenmediği gibi buna köstek olmaya çalışıyorlar. sırf bu yüzden (çünkü başka anlam veremiyorum) şarkımın çalıntı ve hatta sesin bana ait olmadığı gibi komik ithamlarda bulunuyorlar.fakat bunlar beni yıldıramadığı gibi engellemeyecektir.açılan davalar sonuçlanana dek çok fazla konuşmak istemediğimi belirtmek istiyorum.bana inanan insanlar bu habere oldukça üzüldüler. her türlü destek ve ilginize teşekkür ederim.
    nuray ülker”

    buraya kadar her şey normal gibi görünüyor, ama değil. neden?çünkü bu sitedeki you şarkısı groove coverage’ın ‘you’ isimli şarkısı (http://lyrics.lux-mundi.co.uk/…ance.php?lyric=10425). belli ki bu siteyi yapan şahıs, artık sazan avlamak için mi ya da arkadaşını meşhur etmek (?) için mi bilinmez, bir sebepten bu şarkıyı nuray ülker isimli şahsınmış gibi göstermiş. yazık. (bunun linkini bir yerde gördüm, aynı zamanda burada ukteymiş)
  • kendine kendi diyen, şarkıcıdır. 10 sene öncesinin hey girl lerinde kendisine sıkça rastlamak mümkün. insanın evrimini fotoğraflarına bakarak takip edebilirsiniz.
  • kendi'nin gerçek ismi.
  • ekşi sözlük yazarına dava açtığı iddia edilen şahıs.

    ek: (#43389774)
  • sahnede "kendi" ismini kullanıyormuş. candy mi yoksa kendi mi bilemedim. kendisini incelediğim zaman mükk-kemmel bir insan portresi ile karşılaştım. böyle insanlar nadiren yetişir, değerini bilmek gerekiyor.

    bir rivayete göre kendisi cern içerisinde aktif görev halindeymiş. boş zamanlarında büyük hodron çarpıştırıcısı kendisi tarafından incelenip, eksiklikleri gideriliyormuş. fakat gizli saklı yapıyormuş bu işi. sebebi ise isminin bu tarz konularda gizli kalmasını istemesiymiş. hatta cern ile sözleşme yapmış, ismini zikrederlerse mahkemeye verecekmiş. cern ise "peki abla, nasıl uygun görürsen" diyerek mecburen kabul etmiş.

    kendisi hakkında sürekli kulağıma bir şeyler geliyor.
    sanırım ortadoğu da barışı sağlamak adına amerika-israil-filistin-türkiye arasında arabuculuk yapıyormuş. bu konuda sona geldiği söyleniyor, ne kadar doğru bilemedim. fakat bununda afişe olması durumunda yasal haklarını kullanacağını obama ile paylaşmış. obama korktuğu ve çekindiği için hali ile konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde "bunu ne red edebiliyor, ne de kabul edebiliyoruz" şeklinde kriptolu tivit attırmış cia'ye.

    kendisinin mükemmeldiği bu kadarla bitiyor mu? tabi ki hayır.
    kendisinin uzay bilim çalışmaları hakkında bilginiz var mı? bende şimdi öğrendim ve şoklar içerisindeyim.
    meğer plüton gezegeni kendisinin uluslararası astronomi birliği, ile yaptığı yoğun görüşmeler sonrasında bu kararı aldıkları söyleniyor. aksi halde "ben bunu ispatlarım, sizi de mahkemeye veririm. vallahi sizi sürüm sürüm süründürürüm" dediği gelen diğer duyumlar arasında.

    en bombası her zaman en sona kalır derler. ben de kendimce kulağıma gelen en değerli bilgiyi sizinle kendi ablamızın affına sığınarak paylaşmak istiyorum.
    olm sözlük, varya inanmayacaksınız ama kayıp malezya uçağının sırrını çözdüğü söyleniyor. haaa, detay var mı? var. fakat beni de mahkemeye verir korkusu ile paylaşamıyorum detayları.
  • "ve bunlar benim ekşi sözlük yazarı bacımlarıma dava açtılar, evet bunu da yaptılar"

    hayır ben dava açılan yazara 2 kere üzülüyorum. adamlara dine hakaretten falan dava açıyorlar, bu yazara dava açan kim, kendi!

    ahaha hiç havalı değil.
  • kendisi hakkında internette bir çok "dava açtı" haberi olan bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı.
    şöyle
    böyle
  • kendisinin aşırı kıllı olduğunu duymuştum.

    fotoğraf çekimlerinde kıllarını photoshopla kapatmak için saatlerce uğraşmak gerekiyormuş.
  • ilk kez okan'ın programında görmüştüm. sonra da görmedim zaten ama aklımda şu kaldı: programdaki tek kadındı, iki saat üzerinden bolca dekolte espirisi yapıldı gülündü falan, programa seray sever gelince bu silindi gitti resmen erkek gibi hissettiğine eminim kendisini. içi içini yedi çok fena bozulmuştu. hahah. siz sanatçı olacaksınız biz de keyif alacağız he mi. pehey yavrum.
hesabın var mı? giriş yap