• artık güzel insanlar hakettikleri gibi yaşasınlar. işlerinden atılmasınlar önleri kesilmesin ve bırakın şu ülkeyi şu dünyaya zerre faydası dokunmamış kımıl zararlıları tarafından kaderleri çizilmesin bu yüzden de #nuriyevesemihyaşasın buna engel olanlar ise acı içinde sefalet içinde yaşasın hatta ne diye yaşıyorlarsa demek istesem de yaşamaları lazımki adaleti görsünler bu onlara yeter
  • dünyayı yakmak gerek bu iki güzel insan için ama onlar o kadar güzel ki tek istedikleri haklı olduklarını duyurmak.

    sadaka istemiyorlar, torpil beklemiyorlar hakları olan işlerine, onları bekleyen öğrencilerine dönmek istiyorlar.

    #nuriyevesemihyasasin
  • nuriye hoca bir röportajında söyle demisti-
    " aynı umudu taşıyan binlerce insanız "
    simdi o sesi taşıyoruz biz de ... direnecekler, yaşayacaklar, geri dönecekler !
    açlıkta 62. gün,
    #nuriyevesemihyaşasın !
  • nuriye ve semihin haklı direnişinin hashtagi . hükümet 15 temmuzdan günümüze kadar geçen süre içerisinde cemaati bahane edip nuriye ve semih gibi onurlu , muhalif insanları sindirme politikalarına devam etmektedir. ne yazık ki ülkemizin eğitimcilerinin büyük bir bölümü bu dehşet verici duruma sessiz kalmaktadırlar. bir ülkenin eğitimcileri ideallerinden vazgeçip kendi paçaları kurtarma derdine düşmüşlerse , o ülkeden bir bok olmaz ! işte bu karamsar tabloya bir umuttur nuriye ve semih ! onlar sessiz kalıp susup kabullenmiyorlar ! ideallerine ihanet ederek yaşamaktansa ölmeyi göze alıyorlar !

    semih hoca ile aynı ilçede bir yıl görev yapmıştım . o kadar aydın bir insan ki görseniz direk hayran kalırsınız. müzik ,sanat her alanda besleneceği bir damar bulan ve beslendikçe etrafındaki insanları birikimiyle aydınlatan onurlu bir insan . cemaatle ne alakası olur ilerici , devrimci bir emekçinin ? umarım sesini çıkarmaya korkan meslektaşlarım tez zamanda derin uykularından uyanırlar. yoksa zaten onlara da sıra gelecek . o zaman bağırıp çığlık atsalar da aydınlarından ayrıştırılmış bir ülkede seslerini duyan olmayacak .
  • '' asla boyun eğmeyiz.asla biat etmeyiz.bizi göreceksiniz.bizi işimize iade edeceksiniz.
    açlığımızla kazanacağız! '' nuriye gülmen

    #nuriyevesemihyaşasın
  • ses çıkarın işinden atılan hocalar geri dönsün !
  • istedikleri tek şey adalet!

    vicdan perdeleri ardına kadar kapalı olanlara inat tam üç mevsim! (180 küsür gündür) eylemdeler. bu eylemin son 62 gününü yemeden içmeden tamamladılar!

    bugün susarsan yarın senin de konuşma hakkın olmayacak. o yüzden kabullenme, başını diğer yöne çevirme. gücünün yettiği yere kadar #nuriyevesemihyaşasın iste.
  • " açlığımız, akp iktidarının kamu emekçilerini açlıkla terbiye etme politikalarını boşa düşürecek kadar net ve sade olacak. açlığımızla direniyoruz. biz aç kalmaktan korkmayız, onurumuzu korumak için açlığı alnımıza nişan yapar, takarız. ama teslim olmayız. asla boyun eğmeyiz. asla biat etmeyiz. bizi göreceksiniz. bizi duyacaksınız. bizi isimize iade edeceksiniz. açlığımızla kazanacağız "

    #nuriyevesemihyaşasın
  • nuriye ve semih yaşasın.
    nuriye ve semih işlerini geri alsın.
    nuriye ve semih öğrencilerine, öğrencileri öğretmenlerine kavuşsun.
    nuriye ve semih onlara nice dersler, hikayeler ve masallar anlartsı .
    #nuriyevesemihyaşasın
    #nuriyevesemihinaçlığınasesver
  • adalet...
    dalet...
    alet...
    let...
    et...
    t...
    ..
    .
hesabın var mı? giriş yap