• bir ekşi sözlük yazarı, izmirli.
  • ilgi ruhospusu.
  • aşı karşıtlığı yaban düz dünyacılardan biri. zaten bunun gibiler aşı olmasında bir tarafta ölsün gitsin. kimseyede sebep olmasın.

    "bir tanıdığım aşı olduktan sonra beynine pıhtı attı ve haftalarca hastanede kaldı. şu an iyileşti ama bir garip oldu kadın tövbe estağfurullah. yüzü kapkara oldu, gözler falan boş bakıyor. bu olaydan sonra ben de aşı olmaktan vaz caydım."
  • görülüyor ki enes kara başlığına yazmaya maçası yemeyen islam apolojistleri 70 yıllık ömür yaşayıp sonsuz cehennemde yanmak
    başlığına sığınmış. bu yazar da onlardan biri...

    ne demiş:#132319928
    "görüyorum ki enes kara'nın intiharı, ateistleri düşüncelere sevketmiş gene. inşallah doğru cevapları bulursunuz.
    (bkz: bir saniyede işlenen cinayet için 30 yıl hapis yatmak)"

    1 saniye ve 30 yıl arasındaki fark ile 70 ile sonsuuuuz arasındaki farkın farkını farkedemeyen yazar.

    benim için fark etmez:
    engelle
    başlıklarını engelle
  • tanımadığı insanlara dert anlatıp kafa açmaya başlayınca, tanımadığı insanlar da kendisini dinlemeyi reddedince karşı tarafı patavatsızlık, öhöm öhöm, “toksözlülükle” itham eden ekşi sözlük yazarı. kimse sizin derdinizi uzun uzun dinleyip yorum yapmak zorunda değil arkadaşlar. psikoloğa gidebilir ya da arkadaş edinebilirsiniz. her şeyi geçtim, hiç derdini anlatacak bir arkadaş bulamayan insanın derdini ben zaten dinlemem. sorry ablacım. hayır bir de bu işler karşılıklıdır, sen onu dinlersin o da seni dinler. sürekli “ben ben ben ben, o niye yaptı o niye bunu yaptı?” diye de insanın üzerine gelinmez ki, insanlar bu kadar keriz ya da salak mı çok pardon da?
  • asiri cahil bir kadin. muhtemelen su her boku bildigini sanan muhafazakar kesimden. bilgi yok, fikri var. bir de hakaret filan ediyor.
  • bir insanı engellemeden önce gidip kendisi ne yazmış, başkaları hakkında ne yazmış diye bakıyorum ve hiç sektirmeden ya homofobik ya hayvan düşmanı ya aktroll ya komplo teorisyeni ya işid dengi ya da hepsi birden oluyorlar. hiç sekmedi lan şu ana kadar.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • engelleyin geçin, bomboş bir insan müsveddesi
  • hayvanseverleri “ittapar” olarak adlandıran bir canlı. engelle geç.
hesabın var mı? giriş yap